XRP persbericht 2 sep
Ripple

Ripple prijsvoorspelling: Analist voorziet stijging XRP naar 6 dollar

De recente prestaties van de XRP-prijs zijn onder de maat gebleven, waarbij er vandaag een afname van 3,6% is genoteerd tot circa $0,62. Desondanks zou deze week een keerpunt kunnen vormen voor de cryptomunt.

De langdurige juridische strijd tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) nadert mogelijk zijn hoogtepunt, aangezien de SEC onlangs een officiële boete tegen Ripple heeft geëist.

Hoewel de geëiste boete van 2 miljard dollar als tegenslagen kan worden beschouwd, voorziet een toonaangevende cryptoanalist een enorme prijsstijging van de XRP koers op korte termijn, met projecties tot wel $6.

XRP prijs kan met 860% stijgen

De cryptoanalist, bekend onder de naam Mikybull, verwacht dat de populaire altcoin XRP in de komende maanden aanzienlijk in waarde zal stijgen. Hij deelde deze voorspelling op het socialemediaplatform X, gebaseerd op een technische analyse.

Volgens Mikybull laat de koers van XRP een ‘bullish flag’ patroon zien, een patroon dat historisch gezien vaak wijst op een explosieve prijsstijging.

Op dit moment moet de altcoin een weerstandsniveau van $0,62 doorbreken om de bullish trend voort te zetten. Als dit niveau wordt doorbroken, kan de koers van XRP aanzienlijk stijgen, met een verwachte prijsrange tussen de $1 en mogelijk zelfs $6. Dit zou een waardestijging van ongeveer 60% tot maar liefst 860% betekenen.

Een prijs van $6 zou ook inhouden dat de altcoin zijn vorige recordhoogte van $3,40 overtreft. Zo’n explosieve groei is iets waar XRP-beleggers op hopen, zeker na de teleurstellende prestaties van de afgelopen maanden. De cryptoanalist gelooft dat een koers van $6 binnen dit jaar haalbaar is.

Nog 4 dagen: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om XRP of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 4 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

4 redenen waarom de Ripple (XRP) koers binnenkort zal stijgen
Ripple CLO: Dit zijn belangrijke deadlines in de SEC vs. Ripple rechtszaak
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving