Ripple Nieuws

Ripple whales verplaatsen 187 miljoen XRP

Het cryptocurrency-trackingplatform genaamd Whale Alert heeft in slechts een paar uur tijd een flinke hoeveelheid aan XRP-tokens verplaatst zien worden.

Ripple verplaatst 100 miljoen XRP-tokens

Ook Ripple zelf heeft 100 miljoen XRP-tokens verplaatst, met een waarde van $49.16 miljoen. Het adres waar de tokens heen gestuurd zijn is van een onbekend iemand. Deze transactie werd door Whale Alert op Twitter bevestigd.

Alhoewel de ontvanger van de 100,00,000 XRP-tokens onbekend is, wordt verwacht dat de overdracht verband houdt met de On-Demand Liquidity (ODL)-oplossing van het crypto-bedrijf. Het is namelijk een mogelijkheid dat Ripple de overdracht van zijn ODL-oplossing naar een klant heeft uitgevoerd. In deze oplossing wordt Ripple’s XRP-token gebruikt als overbruggingsvaluta voor grensoverschrijdende transacties.

Bijna 288 miljoen XRP-tokens verplaatst

Naast de grote transactie door Ripple, hebben diverse (anonieme) whales ook een grote hoeveelheid aan XRP-tokens verplaatst. Zo heeft Whale Alert diverse grote verplaatsingen opgemerkt. Een anonieme whale heeft bijvoorbeeld 20 miljoen XRP-tokens verplaatst naar een crypto-adres op Coins.ph, een cryptocurrency exchange uit de Filippijnen.

Niet veel later werden er 27,79 miljoen XRP-tokens van de cryptocurrency exchange Bitstamp gehaald, naar een onbekende crypto-wallet.

Hiernaast werden er nog 2 transacties van 30 miljoen XRP-tokens uitgevoerd en één transactie van bijna 435 miljoen XRP-tokens. Hierdoor zijn er in de afgelopen 24 uur circa 287.784.164 (287,78 miljoen) XRP verplaatst via in totaal 7 verschillende transacties. Dit komt neer op ongeveer $92,93 miljoen tegen de huidige XRP-wisselkoers.

Ripple nieuws

Ripple Labs erkent als de op drie na beste werkplek voor ouders
SEC zet laatste harde aanval in op Ripple Labs in rechtszaak
Ripple geeft SEC de schuld van ondergang BlockFi
Meer nieuws

Meest gelezen

Europese Centrale Bank geeft grote waarschuwing over Bitcoin
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Waarom stijgt de Terra Classic koers vandaag?

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten