Ripple, xrp
Ripple

Ripple: wij zitten in een sterke positie om door te groeien

De CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, heeft wederom herhaald dat de financiële positie van zijn bedrijf sterk genoeg is om door te gaan met het aannemen van naar verluidt honderden nieuwe werknemers.

Blijven groeien ondanks crash

Garlinghouse is dan ook nog optimistisch over de crypto-markten, ondanks de recente crashes. Ripple heeft volgens de CEO een aanzienlijk kassaldo weten veilig te stellen. Hierdoor is het mogelijk om het personeelsbestand van het bedrijf uit te breiden

Ondertussen hebben sommige cryptocurrency-bedrijven, zoals Coinbase en Gemini, hun personeelsbestand drastisch verminderd als gevolg van de neergang van de markt. Coinbase heeft zelfs zo’n 18% van hun personeelsbestand moeten inkrimpen.

Kraken’s Anti-Woke-Beleid

Hiernaast heeft Garlinghouse nog enkele opmerkingen gemaakt richting de CEO van de populaire crypto-exchange Kraken. Zo zou Ripple geen “klootzakken beleid” hebben.

Powell veroorzaakte controverse nadat hij zijn werknemers ‘getriggerd’ noemde en hen naar verluidt verbood iemand ‘haatdragend’ of ‘racistisch’ te noemen. Het hoofd van een van de beste cryptocurrency-exchanges werd ook beschuldigd van het maken van vrouwonvriendelijke opmerkingen over vrouwen. Het ‘anti-woke’ beleid van Kraken is tot slot door meerdere partijen zowel positief als negatief beoordeeld.

Ripple nieuws

Kan Ripple (XRP) ooit $100 waard worden?
Besloten SEC-vergadering wakkert speculatie aan over schikking met Ripple
Deskundigen voorspellen: XRP is klaar voor een ongekende koersstijging
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie