Ripple Nieuws

Ripple (XRP) lijkt klaar voor een grote prijsstijging

Ripple’s XRP token consolideert zich vandaag na een mooi herstel. Volgens analisten lijkt de munt echter klaar om meer wist te boeken vanwege een bullish patroon dat zich lijkt te vormen op de 4-uurs grafiek.


XRP prijs kan mogelijk snel $1,98 bereiken

Op de 4-uurs grafiek toont XRP de vorming van een ‘inverse head and shoulders’ patroon. Dit technische patroon bevat drie karakteristieke dalen. De ene in het midden is meestal dieper dan de andere twee. De diepste vormt het ‘hoofd’. De iets hogere ‘dalen’ zijn ongeveer even hoog en vormen de ‘schouders’. Vandaar de naam “head and shoulders.”

Dit bullish patroon laat een weerstandsbarrière op $1,46 zien die bekendstaat als de ‘neklijn’. Als de koers boven dit beslissende punt weer te komen, zou dit een doorbraak betekenen die kan zorgen voor een prijsstijging van 35 procent. Als je dat optelt bij $1,46, kunnen we een koersdoel vaststellen van $1,98.

XRP 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Echter, aan de andere kant zou een afwijzing op het $1,46 niveau kunnen zorgen voor een correctie naar $1,22, wat het begin van een nieuwe neerwaartse trend kan betekenen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten