Newsbit

ripple xrp

Ripple (XRP) prijsanalyse 25 november 2020

ripple xrp

Hoe staat de Ripple’s prijs ervoor deze week? Elke woensdag analyseert onze analist de XRP grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten.


Ripple (XRP) weekgrafiek

Ripple is los. De XRP token blijft al twee weken lang resistance na resistance breken, alsof het niets is. Vorige week is de koers met maar liefst 86% gestegen en in de eerste helft van deze week kwam daar nog eens 55% bovenop. Op de weekgrafiek lijkt de weg vrij te zijn voor een prijsstijging naar $0.87277. Gaat XRP eerst nog even op adem komen of gaat de munt in volle vaart door? We gaan maar eens snel inzoomen.

XRP weekly chart – Bron: Tradingview

Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 dec.


Ripple (XRP) daggrafiek

De dag grafiek van Ripple is enorm bullish, hoewel het momenteel lijkt of er een adempauze bezig is. De rsi en lbr buigen beide af naar beneden maar tonen enorm veel bullish momentum.

Kijkend naar de macd dan kunnen we concluderen dat deze nog vol bullish is. Het heeft nu nog geen zin om op deze chart te kijken naar een eventuele retrace, aangezien en nog geen bevestigende top is gevormd. We moeten verder gaan inzoomen om meer details te kunnen zien.

XRP daily chart – Bron: Tradingview

Ripple (XRP) 4-uurs grafiek

Op de 4-uurs grafiek zien we een bear div waarna de Ripple koers een klein beetje is gedaald. Dit is trouwens niet iets om je direct zorgen over te maken.

Het wordt minder positief wanneer de divergentie wordt verlengd. Dus wanneer de koers zal stijgen en de rsi en lbr voor de tweede keer de blauwe trendlijn gaat aanraken. Dit soort divergenties met meerdere aanrakingen zijn over het algemeen sterker. Overigens zou dit prima in één lijn passen met de gedachten van onze analist om eerst nog richting de volgende weerstand te gaan.

XRP 4h chart – Bron: Tradingview

Ripple (XRP) 1-uur grafiek

Op de 1-uur grafiek zien we een prachtige triangle, één uit het boekje. We zien ook een wave patroon in de triangle en nu Ripple richting de apex gaat, met afnemende volume kan het niet anders dat er een grote move aan zit te komen. Maar aan welke kant zal die zijn? Statistisch gezien is er rond de 70% kans op een uitbraak naar boven en gezien de signalen verwacht onze analist dit ook.

De rsi zit alweer boven de middenlijn en de ema en hetzelfde geldt voor de lbr. Kijken we naar de macd dan zien we het bearish momentum afnemen en gaan we hopelijk vandaag een bullish cross-over zien.

XRP 1h chart – Bron: Tradingview

Conclusie

Onze analist verwacht dat de XRP koers spoedig een prijs van $0,87277 zal behalen. Of we vanaf daar een retrace gaan zien of juist gaan doorstijgen kan hij nog niet vertellen. Mocht de prijs toch gaan dalen dan ligt de Major support tussen de $0,50 en $0,57.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top