Nieuws, Trending

Ripple (XRP) wordt steeds gewilder in Azië

Ripple blijft zich richten op het uitbreiden van haar diensten en het bereiken van nieuwe markten. Na zeer populair te zijn geworden in Amerika en Europa, probeert het bedrijf nu Azië te veroveren.

Ripple ziet kansen in Azië

Azië is al sinds jaar en dag een lastige markt om te bereiken. Zeker omdat cryptocurrency gerelateerde diensten nog steeds met enige scepsis worden bekeken. Zo heeft China een anti crypto beleid, ondanks dat er in het land enorm veel crypto wordt gemined en getrade. Het is een van de grootste Bitcoin handelsmarkten ter wereld. Eerder werd al gemeld dat Ripple na een aantal onderhandelingen zich eindelijk kon vestigen in China. Dit deed Ripple door een samenwerking met LianLian Group en American Express af te sluiten. Dit zal er voor zorgen dat het RippleNet gebruikt gaat worden bij creditcard betalingen.

Aziatische markt trekt steeds meer naar Ripple toe

Afgelopen vrijdag, 30 november vertelde Dan Morgan, hoofd regulatie van Ripple, dat niet alleen Ripple veel interesse heeft in Azië. Hij vertelt dat er andersom ook een groeiende interesse te zien is. Voor Ropple wordt het nu steeds duidelijker dat de Aziatische markt geïnteresseerd is in de technologische oplossingen die Ripple biedt: “Het is heel vroeg, maar we zien heel veel interesse op de Aziatische markten, in termen van vraag, dus de vraag naar overschrijvingen, dat komt omdat bankieren op dit moment te duur en te sloom is. Ripple speelt daar perfect op in.” Tot nu toe werden oplossingen zoals xRapid en zelfs transacties met behulp van XRP tokens in toenemende mate gebruikt door de Aziatische markt.   Koop Ripple | IDEAL