Ripple zorgt dat aandelen van MoneyGram met 350% stijgen

Nadat Ripple afgelopen juni MoneyGram heeft overgenomen, is de aandelenkoers van MoneyGram bijna 350 procent gestegen, volgens data van NASDAQ.


Aandeel MoneyGram +350%

Afgelopen zomer heeft Ripple een grote deal gesloten met het wereldwijde betalingsplatform MoneyGram.

Dit heeft een positief effect gehad op de aandelenkoers van MoneyGram, waardoor het direct na de deal in juni met meer dan 150 procent is gestegen. Nu laat een grafiek van NASDAQ zelfs zien dat sinds de overname de koers van MoneyGram zelfs met zo’n 350 procent is gestegen.

 
moneygram nasdaq ripple deal

Ripple’s steun is goed voor MoneyGram

Uit gegevens blijkt dat nadat Ripple een aandeel van bijna 30 miljoen heeft geïnvesteerd in het bedrijf. Het aandeel van de wereldwijde betalingsgigant MoneyGram direct met 153,79 procent in prijs is gestegen. Nu, een tijdje later laat de NASDAQ grafiek zelfs zien dat het aandeel met bijna 350% is gestegen.

Ongeveer een maand geleden begon MoneyGram Ripple’s xRapid te gebruiken. Betalingsverwerker MoneyGram gaat met behulp van xRapid de wereldwijde betalingen afhandelen.


MoneyGram lanceert debetkaart service

Op dit moment zijn velen in de Ripple gemeenschap benieuwd of MoneyGram van plan is zijn XRP gebruik uit te breiden. Daarnaast werd onlangs gemeld dat ‘MoneyGram’ en ‘Visa Direct’ een betaalservice voor pinbetalingen hebben gelanceerd in Amerika.

Hoewel MoneyGram zowel xRapid als XRP gebruikt, zijn investeerders nieuwsgierig of de betalingsreus nog meer gebruik gaat maken van de XRP token zodra de debit card ook in de rest van de wereld wordt uitgegeven.

 
 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken