Ripple’s Xpring investeert in Wallet provider om XRP te integreren

Ripple’s Xpring heeft geïnvesteerd in de cryptocurrency wallet ‘BRD’ om gebruikers XRP tokens te laten kopen, verkopen en uitgeven via de wallet. Xpring heeft de investering gisteren aangekondigd in een blogpost.


Ripple investeert in crypto wallet BRD

Xpring heeft niet zonder reden voor BRD gekozen. BRD is namelijk geen kleine speler, de mobiele crypto wallet heeft namelijk meer dan 2,5 miljoen gebruikers. BRD is beschikbaar in 170 verschillende landen en het bedrijf laat een gezonde groei zien. In de aankondiging wordt gesuggereerd dat de investeringkan leiden tot nieuwe soorten gedecentraliseerde financiële diensten (DeFi).

In juni ging BRD ook al samenwerken met blockchain-betalingen en infrastructuurbedrijf ‘Wyre’. Dit om Amerikaanse klanten cryptocurrencies te laten kopen met bankoverschrijvingen. Naar verluidt wordt de nieuwe service ondersteund door meer dan 1700 Amerikaanse banken en kunnen aankopen binnen vijf minuten worden geregistreerd.


Ripple blijft investeren

Ripple blijft flink investeren. De afgelopen maanden heeft Xpring namelijk een reeks opmerkelijke investeringen gedaan. Zo is er een samenwerking aangegaan met crypto betalingsverwerker BitPay om bedrijven XRP te laten accepteren voor grensoverschrijdende betalingen. Als onderdeel van de samenwerking integreert BitPay ook zijn BitPay-wallet met het platform van Xpring.

In augustus kondigde Xpring aan 1 miljard XRP, ter waarde van $265 miljoen) in Coil te investeren. Deze fondsen zullen worden gebruikt om een ecosysteem te bouwen van ontwikkelaars, bedrijven en non-profitorganisaties die XRP gebruiken.

 
 

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken