Ripple’s XRP beschikbaar voor 2 miljoen nieuwe gebruikers

Ripple’s XRP is de nieuwste toevoeging aan BRD-wallet, voorheen Bread-wallet genoemd. De BRD-wallet is enorm populair bij crypto gebruikers en kan mogelijk een enorm belangrijke partnerschap zijn voor Ripple.


De samenwerking

BRD is een van de oudste en meest gebruiksvriendelijke cryptocurrency-wallets beschikbaar op zowel Android als iOS. Ripple en BRD hebben vandaag beide hun samenwerking aangekondigd. Volgens velen heeft deze samenwerking een enorm potentieel voor XRP. Dit omdat BRD meer dan 2 miljoen gebruikers heeft in 170 verschillende landen.

BRD stelt gebruikers in staat om de XRP tokens rechtstreeks vanuit de wallet te kopen en biedt vaak goedkopere tarieven dan andere manieren om XRP te kopen.

Als kers op de taart bij de aankondiging van het partnerschap is XRP gekozen als een van de initiële cryptocurrencies die wordt aangeboden voor de blockchain-oplossing van BRD, Blockset.

Blockset biedt zijn eigen wallet SDK en biedt ook API voor bedrijven. Het lijkt erop dat Ripple en zijn XRP-token misschien wel een belangrijke rol gaan spelen bij de toekomstige plannen van BRD.


Ripple koers stijgt met 11%

Ripple presteert vandaag enorm goed. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,33 dollar. Dit terwijl de XRP koers een dag geleden nog rond de $0,298 lag. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 11 procent is gestegen. Daarmee is XRP één van de best presterende crypto’s op dit moment.