Dogecoin Nieuws, Exchange Nieuws, Shiba inu Nieuws

Robinhood aandeel crasht met 10% na enorme daling Crypto inkomsten

De aandelen van de populaire handelsapp Robinhood zijn hard gecrasht. Dit werd veroorzaakt doordat de crypto inkomsten van het bedrijf in het afgelopen kwartaal met 78% zijn gedaald.


Een flinke tegenvaller voor Robinhood

Het bedrijf onthulde dinsdag in zijn winstrapport over het derde kwartaal dat de crypto-inkomsten in het afgelopen kwartaal zijn gedaald tot $51 miljoen, wat een daling van 78% is ten opzichte van de $233 miljoen die het in het tweede kwartaal behaalde.

De daling werd voor een groot deel veroorzaakt door een daling van de vraag naar Dogecoin, die in de eerste helft van het jaar zorgde voor een enorme groei van aanmeldingen op het Robinhood platform.

“In het tweede kwartaal handelde iedereen in crypto en dan vooral DOGE”. In het derde kwartaal is de focus van onze klanten echter verschoven naar aandelen, zei CFO Jason Warnick in een gesprek met verslaggevers.”

Over het geheel genomen had Robinhood een totale omzet van $365 miljoen in het derde kwartaal, wat een stijging was ten opzichte van dezelfde periode een jaar geleden. De omzet was echter wel $200 miljoen lager dan de $565 miljoen die het vorig kwartaal boekte. Dit slechte resultaat zorgde voor een crash van meer dan 8% van het Robinhood-aandeel.


Gaat Robinhood SHIB toevoegen?

Terwijl de crypto-activiteit afnam vertelde de CEO van Robinhood wel optimistisch te zijn voor de langetermijnvooruitzichten van het bedrijf op het gebied van cryptocurrencies. Hij liet bijvoorbeeld weten dat meer dan een miljoen mensen zich al hebben aangemeld voor de wachtlijst van de Robinhood crypto-wallets.

Het aantal maandelijks actieve gebruikers van Robinhood daalden ook van 21,3 miljoen in het tweede kwartaal naar 18,9 miljoen vorig kwartaal. Het gebruikersbestand van Robinhood zou echter in het vierde kwartaal weer kunnen toenemen, nu het platform wellicht de Shiba Inu (SHIB) token gaat toevoegen. Wellicht dat het toevoegen van weer een meme-token de crypto inkomsten van het bedrijf weer omhoog kan drijven.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten