Shiba inu Nieuws

Shiba inu Nieuws

Ryoshi van Shiba Inu verwijdert alle berichten, is dit zijn terugkeer?

Zou Shiba Inu-oprichter Ryoshi zich voorbereiden op een terugkeer? Dat is wat sommige SHIB-investeerders denken nadat de maker eerder vandaag al zijn tweets en berichten had verwijderd.

Ryoshi verwijdert alle SHIB-berichten

De anonieme Shiba-oprichter Ryoshi, die sinds mei 2021 niet meer heeft getweet, is teruggekeerd naar Twitter. Dit was echter alleen om zijn tweets te verwijderen en zijn profielfoto te wijzigen. Ook is zijn Medium-blog, getiteld ‘All Hail The Shiba’, verdwenen.

Het Medium-blog is inmiddels weer terug, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat deze nu wordt gehost door Ryoshi. In plaats daarvan is het waarschijnlijker dat een persoon een account heeft aangemaakt met dezelfde URL.

Zijn profielfoto is nu een afbeelding van de boeddhistische Jetsun Milarepa, een beroemde Tibetaanse dichter en yogi. Ondertussen veranderde Ryoshi ook zijn header in een afbeelding van een halve maan en een wolk.

Ryoshi heeft eerder zijn profielfoto gewijzigd. In april veranderde hij zijn Medium-pictogram in een vogel. Daarnaast heeft Ryoshi zijn Twitter-bio verwijderd. Eerder stond er: “SHIB and LEASH Founder. We Do it for the ppl.”

Dit timing hiervan is echter belangrijk. Ryoshi’s laatste Medium-post – I AM RYOSHI – werd voor het eerst gepost op 30 mei 2021. Nu, precies een jaar later, is hij teruggekeerd om al deze berichten te verwijderen.

Shytoshi Kusama respecteert Ryoshi

In een blogpost nadat Ryoshi zijn bericht had verwijderd, heeft Shiba Inu-projectleider Shytoshi Kusama een eerbetoon gebracht aan de anonieme oprichter van SHIB.

Shyotshi begon het artikel door te zeggen: “Ik kan me voorstellen waar het ShibArmy mee wordt geconfronteerd. Dat is waarom ik dit artikel schrijf.”

“Ryoshi was, en is, een van de meest succesvolle anonieme oprichters van welk project dan ook ooit,” vervolgde Shytoshi, onthullend dat zelfs hij zijn identiteit niet kent.

Shytoshi legde Ryoshi’s verdwijning uit door het te vergelijken met een verdwijning van een meester, waarbij hij de uitdaging aan een leerling overlaat om hen te helpen verder te groeien:

Het is passend dat naarmate we dichter bij Ryoshi’s voltooide visie komen en wereldwijde decentralisatie realiseren, hij het aan ons overlaat.

– Aldus Shytoshi.

Zou Ryoshi terug kunnen keren?

Er zijn tal van theorieën en ideeën over wat Ryoshi’s acties zouden kunnen betekenen. De eerste, en misschien wel veiligste optie, is dat het niets betekent.

Ryoshi benadrukte altijd dat hij vervangbaar was en uiteindelijk zou verdwijnen. Misschien is dit zijn laatste daad voordat hij verdere banden met het project verbreekt. In zijn nu verwijderde Medium-bericht zei Ryoshi ooit het volgende:

Ik ben niet belangrijk, en op een dag zal ik zomaar verdwijnen.

– Ryoshi

Het zou ook een meer kwaadaardige aanval kunnen zijn. Misschien heeft een hacker toegang gekregen tot zijn accounts en deze kwaadwillig verwijderd. Met veel voorkomende crypto-hacks en -aanvallen krijgen hackers vaak toegang tot grote accounts om hun eigen NFT-projecten of cryptocurrencies te promoten.

Evenzo kan dit worden gekoppeld aan een nieuwe token of ondersteuning voor hun eigen token. Dit – zoals alles wat hier met Ryoshi te maken heeft – is echter zeer speculatief.

Sommige mensen vragen zich af of deze stap negatief is voor SHIB. Het is dan ook belangrijk om op te merken dat Ryoshi al meer dan een jaar niet betrokken is bij het token. Ryoshi heeft eerder gezegd dat hij ook geen grote hoeveelheid SHIB bezit.

De mogelijkheid waar SHIB-houders misschien het meest op hopen, is dat Ryoshi terugkeert. Een jaar later komt de oprichter terug om het token verder te helpen met nieuwe projecten en ideeën.

Hoe dan ook, het verwijderen van Ryoshi’s Medium-blog heeft meer zorgwekkende gevolgen. Buiten de Shiba Inu Woofpaper, bevatten zijn blogberichten belangrijke geschriften over SHIB en andere projecten op de Shiba Inu-roadmap. Deze strekten zich uit van het idee van ShibaCon tot Shibarium en nog veel meer.

Hoewel de Medium-berichten zijn opgeslagen en elders zijn gepost, kan het verwijderen hiervan de verspreiding ervan nog steeds verminderen.

Shiba Inu nieuws

Het handelsvolume van Shiba Inu schiet omhoog nu de prijs stijgt Het handelsvolume van Shiba Inu schiet omhoog nu de prijs stijgt
Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Shytoshi Kusama: het is nu de beste tijd is om Shiba Inu te kopen of te burnen Shytoshi Kusama: het is nu de beste tijd is om Shiba Inu te kopen of te burnen
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten