Nieuws, Trending

Samsung is bezig met cryptocurrency walletSamsung, de Zuid-Koreaanse tech- en elektronicareus, heeft een aanvraag gedaan voor een handelsmerk voor een cryptocurrency wallet.


Software voor een cryptowallet

Op dit moment is Samsung computersoftware aan het ontwikkelen waar cryptocurrency-overdrachten en betalingen mee kunnen worden uitgevoerd. Deze software maakt gebruik van de blockchain-technologie en toepassingssoftware van derden om betalingen via de applicatie mogelijk te maken. Dit blijkt uit de aanvraag van het handelsmerk in Groot-Brittannië.


Geruchten

Eerder gingen er al geruchten rond dat Samsung van plan was om een cryptocurrency wallet in zijn nieuwe Galaxy S-serie smartphones te bouwen. Nu lijkt dit daadwerkelijk te gebeuren: Samsung heeft 3 Europese handelsmerktoepassingen voor blockchain- en cryptocurrency gerelateerde software aangevraagd.Niet onverwacht

Het is hierdoor niet onverwacht dat Samsung deze stap zet. Het bedrijf heeft eerder al ervaring opgedaan in de blockchain-sector door onder andere met de douane van Korea samen te werken. Ook heeft het grote stappen gezet met zijn nieuwe generatie Low Power Plus (LPP) processoren.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten