Altcoin Nieuws

Sandbox koppelt zich los van cryptomarkt – SAND bereikt ATH

Na vier jaar ontwikkeling is The Sandbox klaar om op 29 november haar Alpha P2E initiatief te lanceren. Het virtuele platform heeft zich al verzekerd van meer dan 50 partnerschappen om play-to-earn games te bouwen en de bruikbaarheid van SAND tokens te stimuleren. En zeker nu Facebook de stap naar de metaverse maakt is The Sandbox populairder dan ooit.


SAND bereikt nieuw hoogtepunt terwijl het zich voorbereidt om zijn metaverse open te stellen

De SAND-token heeft opnieuw een All Time High bereikt terwijl het zich voorbereidt om zijn metaverse open te stellen voor gamers. Het Sandbox-ecosysteem is populair onder NFT-makers en -spelers die hun games op het platform bouwen, delen en te gelde maken. De token van het platform, SAND, zag zijn prijs eerder deze week enorm stijgen.

The Sandbox kondigde onlangs de lancering van zijn metaverse aan na vier jaar ontwikkeling. Het platform heeft zich verzekerd van samenwerkingen met Crypto Kitties, Shaun the Sheep en Atari om play-to-earn games te bouwen op Sandbox’s metaverse.

De lancering van Sandbox Alpha is gepland voor 29 november en het is een 3 weken durend evenement. Spelers kunnen deelnemen aan Sandbox’s play-to-earn games via de Alpha Pass. Dit is een NFT ticket dat toegang geeft tot het exclusieve lanceringsevenement.

De SAND token heeft zich, door alle goede ontwikkelingen, losgekoppeld van de rest van de cryptomarkt. SAND bereikte eerder vandaag namelijk een nieuwe all-time high van $4,64. Dit terwijl de rest van de markt juist hard is gedaald. Het lijkt er dus op dat kapitaal vanuit de Bitcoin naar metaverse tokens roteert.

In de dagen voorafgaand aan het lanceringsevenement op 29 november, verwachten verschillende analisten dat de token de $5,00 grens zal gaan passeren.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten