AlphaTauri
Blockchain

Scuderia AlphaTauri gaat lancering van LIF3 promoten

Scuderia AlphaTauri en Fantom zijn een samenwerking gestart. Als onderdeel hiervan, zal het F1-team het LIF3-project gaan promoten. Dit gaan ze doen door hun logo op de Halo van de Hongaarse Grand Prix te tonen.

Wat is LIF3

LIF3(.com) is de eerste gedecentraliseerde applicatie (dApp) die toegang biedt tot de handel in crypto-activa en opbrengstlandbouw. Ook bieden ze enkele andere functies en diensten, waaronder diverse leendiensten. De applicatie wil uiteindelijk de kloof overbruggen en blockchain dichterbij dan ooit tevoren brengen voor meer real-world use-cases. Het is gebouwd op Fantom’s eerste Layer-2-scaling oplossing genaamd Tomb Chain. De Managing Director van de Quantum Fintech Group, Harry Yeh, zei het volgende:

“Enkele van de grootste uitdagingen waarmee we werden geconfronteerd, zelfs met de geweldige prestaties en uptime van Fantom, zijn perioden van grote netwerkcongestie wanneer er te veel dApps op een specifieke Layer-1-keten draaien. Tomb Chain die LIF3.com aandrijft, is het equivalent van het meest effectieve aerodynamische pakket voor F1-voertuigen, waardoor geoptimaliseerde prestaties mogelijk zijn door congestie te verminderen en hoge snelheden consistent, betrouwbaar en efficiënt te verhogen met een hoger aantal transacties per seconde.”

Toevoegen van nieuwe reeks services

LIF3.com bestaat uit een gedecentraliseerde exchange waarop diverse DeFi-tokens gekocht kunnen worden. Deze kunnen vervolgens ook ingezet worden om beloningen te verdienen. Het platform is echter nog volop in ontwikkeling waardoor nieuwe functies toegevoegd zullen worden. Hierover zegt Harry Yeh het volgende:

LIF3 evolueert voortdurend en zal de komende maanden een reeks services aan zijn ecosysteem zien toevoegen, zoals The Game of LIF3 ($LIF3 $LSHARE) die op LIF3.com wordt gelanceerd met een aanstaande geautoriseerde Layer-1 Blockchain om Tomb Chain ($TOMB $TSHARE) en Fantom ($FTM) in de maak te ondersteunen.

Waar de Formule 1 als slot regels gebruikt om voor alle teams een eerlijke concurrentie te kunnen garanderen, zorgt LIF3 voor een veilige omgeving voor ontwikkelaars en de investeringsgemeenschap. Door LIF3’s constante evolutie van nieuwe diensten en de prestatievalidatie van Tomb Chain en Fantom, zullen gebruikers nieuwe niveaus van snelheid, veiligheid en technologische innovatie ervaren die het gebruiksgemak voor de algemene markt zullen vergroten.

Blockchain nieuws

Kansen in Tokenisatie voor vermogensbeheerders, volgens Chainlink
Er zitten voor miljoenen vast in wallets gekoppeld aan Coinbase en Vitalik Buterin
Verschuiving in crypto toegangspoorten essentieel voor Web3 Adoptie
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?