Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

SEC blijft Ripple rechtszaak vertragen

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft opnieuw een motie ingediend waarin de rechtbank wordt verzocht om de zaak uit te stellen. Dit terwijl Ripple juist heeft verzocht om de eerste beoordeling van de zaak medio mei plaats te laten vinden.


Uitstel, of geen uitstel

De SEC is van mening dat het door Ripple voorgestelde schema te voorbarig is. Ripple zegt op zijn beurt juist dat de SEC de rechtszaak onnodig lang uitstelt.

Verder heeft de SEC de rechtbank verzocht om de partijen op te dragen het kortgeding pas te bespreken nadat de commissie haar standpunt over de noodzaak van aanvullende discovery had meegedeeld. Ripple heeft zich verzet tegen het verzoek van de SEC om de deadline van 23 maart te verlengen om een brief in te dienen over eventuele aanvullende ontdekkingen.


Wil jij Ripple verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Ripple zegt dat de SEC de rechtszaak expres vertraagt

De partijen hebben ook een voorgesteld schema besproken voor het indienen van het kortgeding en moties van Daubert, waarbij de openingsnota’s al op 22 mei moeten worden ingediend. Echter, de SEC heeft geweigerd zich aan enig schema te binden totdat het de antwoorden van de individuele gedaagden heeft beoordeeld. Ripple is hier niet blij mee en schrijft:

Uitstel vragen of het kort geding voorbarig noemen is een andere vertragingstactiek die de commissie hanteert. De SEC probeert de zaak volledig te vertragen omdat het zijn laatste fase nadert.

Ripple heeft de rechter verzocht om de motie van de SEC, om de zaak nog een keer uit te stellen, af te wijzen. Als dit inderdaad afgewezen wordt zullen de partijen uiterlijk op 23 maart bepalen of aanvullende discovery nodig is.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten