Shiba Inu, SHIB
Shiba Inu

Shiba Inu geaccepteerd als betaalmethode in meer dan 40 landen

NOWPayments heeft aangekondigd dat Shiba Inu (SHIB) nu kan worden geaccepteerd als betaalmethode op NFT-marktplaatsen. Daarnaast kan de token vanaf nu gebruikt worden om mee te betalen in meer dan 40 landen.

In een blogpost beschrijft de crypto-betalingsgateway NOWPayments hoe de integratie van SHIB-betalingen kan worden bereikt door NFT-marktplaatsen.

NOWPayments heeft een tool genaamd “Custodial Recurring Payments” ontworpen die speciaal is bedoeld voor NFT-marktplaatsen en gerelateerde platforms. Hiermee kunnen factureringsaccounts voor klanten worden gecreëerd en gefinancierd met SHIB, zodat NFT-marktplaatsen SHIB-betalingen kunnen ontvangen. De tool maakt het mogelijk voor zowel SHIB-houders als bedrijven om abonnementsbetalingen te doen voor diensten zoals Netflix.

SHIB-betalingen beschikbaar in meer dan 40 landen

Shiba Inu investeerders hebben nog meer goed nieuws ontvangen. Wirex, dat SHIB al heeft geïntegreerd, kan nu direct crypto-betaalkaarten uitgeven in meer dan 40 landen en heeft meer dan vijf miljoen klanten.

Op dit moment wordt Shiba Inu (SHIB) verhandeld tegen ongeveer $0,00001272, wat neerkomt op een winst van ongeveer 4% ten opzichte van de prijs van gisteren.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu team voorspelt naderend altcoin seizoen
Wat is er aan de hand? Whales halen miljoenen aan SHIB en DOGE van exchange
Nieuwe Shiba Inu game kan boost geven aan SHIB en BONE
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli