Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Shiba Inu geaccepteerd als betaalmethode in meer dan 40 landen

NOWPayments heeft aangekondigd dat Shiba Inu (SHIB) nu kan worden geaccepteerd als betaalmethode op NFT-marktplaatsen. Daarnaast kan de token vanaf nu gebruikt worden om mee te betalen in meer dan 40 landen.

In een blogpost beschrijft de crypto-betalingsgateway NOWPayments hoe de integratie van SHIB-betalingen kan worden bereikt door NFT-marktplaatsen.

NOWPayments heeft een tool genaamd “Custodial Recurring Payments” ontworpen die speciaal is bedoeld voor NFT-marktplaatsen en gerelateerde platforms. Hiermee kunnen factureringsaccounts voor klanten worden gecreëerd en gefinancierd met SHIB, zodat NFT-marktplaatsen SHIB-betalingen kunnen ontvangen. De tool maakt het mogelijk voor zowel SHIB-houders als bedrijven om abonnementsbetalingen te doen voor diensten zoals Netflix.

SHIB-betalingen beschikbaar in meer dan 40 landen

Shiba Inu investeerders hebben nog meer goed nieuws ontvangen. Wirex, dat SHIB al heeft geïntegreerd, kan nu direct crypto-betaalkaarten uitgeven in meer dan 40 landen en heeft meer dan vijf miljoen klanten.

Op dit moment wordt Shiba Inu (SHIB) verhandeld tegen ongeveer $0,00001272, wat neerkomt op een winst van ongeveer 4% ten opzichte van de prijs van gisteren.

Shiba Inu nieuws

Dit is hoe Shiba Inu zich onderscheidt van andere memecoins
Shiba Inu (SHIB) onder druk: Grote weerstand en verkoopdruk belemmeren herstel
Zal de Shiba Inu koers binnenkort stijgen? On-chain data toont gemengde signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken