Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Shiba Inu geaccepteerd als betaalmethode in meer dan 40 landen

NOWPayments heeft aangekondigd dat Shiba Inu (SHIB) nu kan worden geaccepteerd als betaalmethode op NFT-marktplaatsen. Daarnaast kan de token vanaf nu gebruikt worden om mee te betalen in meer dan 40 landen.

In een blogpost beschrijft de crypto-betalingsgateway NOWPayments hoe de integratie van SHIB-betalingen kan worden bereikt door NFT-marktplaatsen.

NOWPayments heeft een tool genaamd “Custodial Recurring Payments” ontworpen die speciaal is bedoeld voor NFT-marktplaatsen en gerelateerde platforms. Hiermee kunnen factureringsaccounts voor klanten worden gecreëerd en gefinancierd met SHIB, zodat NFT-marktplaatsen SHIB-betalingen kunnen ontvangen. De tool maakt het mogelijk voor zowel SHIB-houders als bedrijven om abonnementsbetalingen te doen voor diensten zoals Netflix.

SHIB-betalingen beschikbaar in meer dan 40 landen

Shiba Inu investeerders hebben nog meer goed nieuws ontvangen. Wirex, dat SHIB al heeft geïntegreerd, kan nu direct crypto-betaalkaarten uitgeven in meer dan 40 landen en heeft meer dan vijf miljoen klanten.

Op dit moment wordt Shiba Inu (SHIB) verhandeld tegen ongeveer $0,00001272, wat neerkomt op een winst van ongeveer 4% ten opzichte van de prijs van gisteren.

Shiba Inu nieuws

Shibarium kampt met netwerkproblemen, SHIB-koers blijft stabiel
Shibarium introduceert grote update voor sneller en gebruiksvriendelijker Shiba Inu netwerk
Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’