Shiba inu Nieuws

Burn rate van Shiba Inu stijgt met 26.000%

Er is een sterke toename gezien in de burn rate van Shiba Inu, waarbij meer dan 3,03 miljard SHIB in 24 uur door de community is geburned. Blaze Token heeft zich geprofileerd als de belangrijkste SHIB-burner, met een transactie die records heeft gebroken.

Blaze-token

Blaze Token, een recent geïntroduceerd token, heeft een recordhoeveelheid van 3.016.073.367 SHIB verstuurd naar een ‘dead’ wallet. Deze enkele transactie, die ongeveer 13 uur geleden werd uitgevoerd, markeert de grootste burn-transactie van het jaar tot nu toe.

Sinds zijn debuut op 2 mei heeft Blaze Token drie transacties uitgevoerd om in totaal 6.716.000.000 (6,71B) SHIB te verbranden, wat overeenkomt met een waarde van $59.099.

Mysterieuze wallet

Daarnaast werd een mysterieuze wallet, die al meer dan een jaar inactief was, plotseling weer actief en vernietigde al zijn SHIB-tokens. Het betrof een transactie van 18.236.152 tokens die ongeveer 9 uur geleden werd uitgevoerd. Deze aanzienlijke burn heeft de totale burn rate van Shiba Inu in de afgelopen 24 uur met maar liefst 26.450 procent doen stijgen.

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap 2.0 in ontwikkeling: Een revolutionaire upgrade voor het Shiba Inu ecosysteem
Shibarium onthult nieuw SHIB token-burn-mechanisme
Kan Shiba Inu ooit 1 cent waard worden? Analyse door Google’s AI
Meer nieuws

Meest gelezen

Ripple advocaat trekt zich terug uit rechtszaak: Wat betekent dit?
Kan Shiba Inu ooit 1 cent waard worden? Analyse door Google’s AI
Waarom Bitcoin, Ethereum en Litecoin vandaag forse dalingen ervaren