Shiba Inu, Shib
Shiba Inu

Shiba Inu-adviseur: Team zal binnenkort nieuwe SHIB Metaverse-ontwerpen onthullen

Marcie Jastrow, Shiba Inu’s metaverse-expert, heeft de gemeenschap beloofd dat het team in de komende weken updates zal geven over de voortgang van het SHIB Metaverse-project. Jastrow kondigde dit aan op het Shiba Inu metaverse-kanaal op Discord, zoals verspreid door de bekende influencer Lucie.

In de loop van de volgende week zal ik opmerkingen delen over alle vragen die jullie stellen, met name over de daadwerkelijke perceelgroottes [van Shiba Inu’s virtuele grond], gebeurtenissen omtrent SXSW-feedback en de opgedane kennis.

– Marcie Jastrow

Jastrow bood eerst haar excuses aan bij de groepsleden omdat ze de Discord-groep niet had gebruikt om updates over de voortgang van SHIB: The Metaverse te delen. De metaverse-consultant gaf aan dat ze zich voornamelijk op Telegram en e-mail had gericht.

Ze legde uit dat ze niet tegelijkertijd op 5 verschillende plekken aanwezig kon zijn. Daarnaast benadrukte ze dat het bereiken van haar via e-mail en Telegram de beste optie is.

Binnenkort nieuwe Metaverse ontwerpen beschikbaar

De entertainmentveteraan maakte bekend dat het team verantwoordelijk voor het Metaverse-project binnenkort nieuwe ontwerpen zal presenteren. Ze gaf echter geen aanwijzingen over de timing van deze onthullingen. Daarnaast verzekerde ze de gemeenschap dat ze in de komende week daadwerkelijke vooruitgang zouden waarnemen met betrekking tot alles rondom SHIB: The Metaverse.

“Ik kan niet garanderen dat ik hier elke dag zal zijn, maar ik verwacht dat je in de komende week daadwerkelijke vooruitgang zult waarnemen met betrekking tot alles rondom SHIB: The Metaverse”, aldus Jastrow.

De vooruitgang van de SHIB metaverse

‘SHIB: The Metaverse’, geïntroduceerd in maart 2022, is het officiële metaverse-initiatief van Shiba Inu. Sinds de lancering heeft het team aanzienlijke stappen gezet, variërend van het onthullen van ontwerpen voor diverse hubs tot het aantrekken van ervaren entertainmentprofessionals zoals Jastrow.

De introductie van SHIB: The Metaverse bood Shiba Inu-fans de mogelijkheid om virtuele grondpercelen te bezitten. De metaverse bestond uit 100.595 percelen, verdeeld in vier verschillende niveaus, waar grondeigenaren een passief inkomen konden genereren en in-game bronnen konden verzamelen binnen het project.

De metaverse was onderverdeeld in vier belangrijke districten: groei, defensie, technologie en valuta. Het team heeft conceptillustraties vrijgegeven voor de 11 hubs van SHIB: The Metaverse. Afgelopen maand gaven ze een exclusieve voorvertoning van een van de hubs, de WAGMI Tempel, tijdens het SXSW 2023-festival in Austin.

Shiba Inu nieuws

Dit is hoe Shiba Inu zich onderscheidt van andere memecoins
Shiba Inu (SHIB) onder druk: Grote weerstand en verkoopdruk belemmeren herstel
Zal de Shiba Inu koers binnenkort stijgen? On-chain data toont gemengde signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Bitcoin maakt zich klaar voor ‘bananen-zone’
Crypto analist legt uit: Dit is wanneer de Bitcoin koers weer gaat stijgen