Shiba Inu (SHIB) Coin
Shiba inu

Shiba Inu breekt neerwaartse trend: Analist voorspelt prijsstijging van 70%

De koers van Shiba Inu (SHIB) laat tekenen van herstel zien na een lastige periode. Deze populaire memecoin, die enige tijd in een zijwaartse beweging verkeerde, heeft moeite gehad om de weerstandsgrens van $0,000009 te doorbreken.

Echter, in de laatste 24 uur is het SHIB gelukt om boven deze grens uit te komen. Verschillende analisten zijn nu van mening dat de munt in staat zou kunnen zijn deze positieve trend voort te zetten.

Crypto analist verwacht grote koersstijging

De bekende analist Crypto Rand heeft zijn optimistische visie voor Shiba Inu (SHIB) via zijn social media kanalen gedeeld. Hij verwacht een aanzienlijke opwaartse beweging voor deze bekende memecoin, gesteund door zijn technische analyse van de koersontwikkeling. SHIB heeft de slepende neerwaartse trend, die lang als een rem op de koers fungeerde, doorbroken. Deze doorbraak creëert de potentie voor een significante waardestijging van de munt.

Volgens de analist kan de SHIB koers oplopen tot bijna $0,000016, wat een toename van 70% zou vertegenwoordigen. Deze prognose is gebaseerd op het identificeren van kritieke weerstandsniveaus rond deze waarde. De laatste keer dat SHIB dergelijke prijshoogtes zag, was tijdens de zomer van 2022. Daarnaast markeert Rand een ander belangrijk koersdoel op $0,000014, wat neerkomt op een stijging van 50%, waarmee hij aangeeft dat er aanzienlijke groeimogelijkheden zijn voor SHIB in de nabije toekomst.

Shibarium kent moeizame periode

Hoewel er positieve prijsvoorspellingen zijn voor Shiba Inu, kan het niet worden genegeerd dat het ecosysteem ook voor aanzienlijke uitdagingen staat.

Dit wordt duidelijk uit recente on-chain gegevens. Shibarium, het layer-2 netwerk verbonden aan SHIB, toont een aanzienlijke afname in gebruikersinteractie. Waar het netwerk in december van het vorige jaar nog bijna 10.000 dagelijkse actieve gebruikers telde, is dit aantal in recente rapporten gedaald naar slechts 500.

Deze afname van 95% in dagelijkse activiteit markeert een aanzienlijke teruggang in zowel de betrokkenheid bij Shibarium als de algehele groei van het Shiba Inu ecosysteem, wat wijst op dieperliggende problemen die de toekomstige ontwikkeling kunnen beïnvloeden.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?