Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Shiba Inu brengt een nieuwe beloningstoken “TREAT” uit

Het Shiba Inu-team heeft aangekondigd dat het van plan is een vierde ecosysteemtoken te lanceren, genaamd “TREAT”. Het zal de BONE token vervangen als ShibaSwap Rewards.

Nieuw beloningstoken

De hoofdontwikkelaar van de Shiba Inu, genaamd Shytoshi Kusama, heeft onlangs een nieuw bericht gepost omdat hij veel updates had voor de Shiba Inu-gemeenschap. In de post behandelde hij de voortgangsdetails van alle projecten in het Shiba Inu-ecosysteem. Hieronder vallen SHIBARIUM-Layer-2 Solution, SHI, de stablecoin, Metaverse en de Shiba Collectible Card Game.

Daarnaast onthulde hij ook de lancering van het gloednieuwe beloningstoken, als onderdeel van de ontwikkeling van het ecosysteem. Volgens de blogpost zal Bone Shibaswap (BONE) worden vervangen door het TREAT-token en zal het fungeren als een ShibaSwap-beloningstoken.

Het maximale aanbod van BONE is gesteld op 250 miljoen. Onlangs stelde de gemeenschap voor om het minten van BONE op 230 miljoen te stoppen. Ze stelden voor de resterende 20 miljoen BONE te reserveren voor validators en processen binnen Shibarium.

Hij zei verder dat de token “niet alleen dit doel zal dienen, maar ook beloningen zal opleveren voor de Metaverse en de blockchain-versie van het Shiba Collectible Card Game, evenals voor het helpen om SHI in evenwicht te brengen.”

Een grote stap in de richting van decentralisatie

Shytoshi noemt de ontwikkeling van het TREAT-token “een enorme stap” in de richting van decentralisatie. Hij verzekerde de gemeenschap dat de tokenomics van TREAT Shiba Inu-houders niet zullen teleurstellen.

Er zal echter een beperkte voorraad TREAT worden gereserveerd voor de ‘Rasleden’ die loyaal zijn geweest aan het Shiba Inu-ecosysteem.

De hoofdontwikkelaar van SHIB zei dat de ontwikkeling van het TREAT-token vooral achter de schermen heeft plaatsgevonden. Het ontwikkelingsteam wil namelijk “niet nog een token in het ecosysteem haasten”. Ook moet de use case goed zijn “gedefinieerd en geschetst.”

Shiba Inu nieuws

Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Crypto analist waarschuwt voor voor enorme koersval altcoins