Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu Burn Portal gaat live en geeft beloningen voor SHIB Burns

Het Shiba Inu-burn portaal is vanaf nu live. Dit platform biedt Shiba Inu investeerders een centraal punt om SHIB tokens te burnen (vernietigen). Het SHIB-team heeft de portal gemaakt om steeds meer SHIB tokens te verwijderen uit de circulerende voorraad. Begin april zeiden leden van het Shiba Growth-team dat het burn-portaal zich in de laatste ontwikkelingsfase bevond en nu is hij dus daadwerkelijk live.

Het burn-portaal is gelanceerd

Het nieuwe Shiba Burn Portal wordt gehost op ShibaSwap. Het laat investeerders hun SHIB tokens naar een ‘dood’ wallet-adres sturen waardoor de tokens uit de omloop worden gehaald. ETH-holders kunnen ook SHIB kopen en burnen via de portal. Het Shiba Growth-lid met de naam ‘Milkshake’ maakte de aankondiging voor het eerst op Twitter.

Als je als investeerder tokens geburned hebt kom je in aanmerking voor een beloning in de vorm van Ryoshi tokens. Al meer dan 350 miljoen SHIB werd vernietigd via het burn-portaal, slechts een uur na de lancering.

Het team vertelde dat de community reden was voor het creĆ«ren van de token. “De gemeenschap is vrij vocaal geweest met betrekking tot het creĆ«ren van een systematische methode waarbij schaarste kan toenemen en tegelijkertijd het potentieel om de rijkdom van de gemeenschap te laten groeien in hun investering te vergroten.”

Door SHIB-tokens te ‘vernietigen’ en dus uit het aanbod te halen, zal de Shiba Inu token langzaam steeds schaarser worden en dus meer waard.

Een meer gecentraliseerd platform

Andere tokens kunnen ook gebruikmaken van het Shiba Burn Smart Contract. Hiermee kunnen ze hun eigen beloningen aanbieden aan degenen die SHIB burnen. Dit komt omdat andere tokens buiten het Shiba-ecosysteem, zoals Shiba Burner, 1Cent en Eth-Shiba miljarden in SHIB hebben vernietigd.

Dit meer gecentraliseerde burning-systeem zou kunnen helpen om de SHIB-burns nog transparanter te maken. Leden van de SHIB-burn community hebben de noodzaak van dergelijke transparantie geuit om uitbuiting door oplichters te voorkomen

Altcoin nieuws

Dit is waarom de EOS koers omhoog is geschoten Dit is waarom de EOS koers omhoog is geschoten
Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra
Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten