Shiba inu Nieuws

Shiba Inu burn rate schiet omhoog met 28385 procent

De afgelopen dag is de burnrate van Shiba Inu toegenomen met maar liefst 28.385 procent, zo blijkt uit gegevens van Shibburn.com. Dit komt doordat er in de afgelopen 24 uur meer dan 28.5 miljoen SHIB tokens geburned zijn door de community, waarvan 17.59 miljoen tokens door één enkele wallet. Dit is een enorme toename in vergelijking met de 100.000 SHIB tokens die op 26 januari werden verbrand.

Bijna alle 28 miljoen SHIB tokens werden vernietigd in slechts 7 transacties. Een onbekende wallet heeft de grootste token burn-uitgevoerd. Deze wallet vernietigde 17.597.260 (17,59 miljoen) SHIB in één transactie. Deze transactie kwam van de Singaporese crypto beurs Crypto.com.

Hoe werkt de Shiba Inu token burn?

De token burn van Shiba Inu is een proces waarbij een deel van de uitgegeven tokens worden vernietigd met het doel om de inflatie tegen te gaan. Dit proces zorgt voor een afname van het aantal tokens in omloop, waardoor de waarde van de overgebleven tokens kan stijgen.

Shiba Inu heeft een uniek token burn-mechanisme genaamd “Shib Burn”, waarbij tokens worden verbrand door ze te sturen naar een “dode” portemonnee die niet meer in gebruik is. Deze tokens komen hierdoor niet meer in omloop en kunnen niet meer worden uitgegeven of verhandeld.

Het bedrag aan tokens dat wordt verbrand kan variëren en wordt bepaald door de Shiba Inu-gemeenschap. Het doel van het verbrandingsproces is om de prijsstabiliteit van de munt te behouden door te zorgen voor een afname van het aanbod en een vermindering van de inflatie.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu valt 10% omlaag vanwege drama rondom Shibarium code
Crypto-whale grijpt 200 miljard Shiba Inu-tokens
Voyager Digital blijft grote aantallen SHIB tokens verkopen
Meer nieuws

Meest gelezen

Mogelijk bankrun op ongeveer 190 Amerikaanse banken
Onbekende Ethereum-rivaal schiet met 97 procent omhoog
4 tekenen dat 26.000 dollar het plafond was voor Bitcoin

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten