Exchange Nieuws, Shiba inu Nieuws, Solana Nieuws

Exchange Nieuws, Shiba inu Nieuws, Solana Nieuws

Shiba Inu daalt met 12% na vertraging van Coinbase listing

Twee dagen geleden schoot de Shiba Inu-token nog omhoog in aanloop naar een notering op de crypto exchange Coinbase Pro. Maar nadat de exchange de notering uit heeft gesteld is de SHIB koers flink ingezakt.


Problemen bij de lancering van SHIB

“We ondervinden technische problemen die de lancering van SHIB op Coinbase Pro tijdelijk zullen vertragen”, schreef de exchange gisteren in een aankondiginng. “Op dit moment schakelen we stortingen van SHIB uit; opnames zijn nog steeds beschikbaar.”

De prijs van SHIB daalde na de aankondiging met meer dan 12 procent.

SHIB koersverloop – Bron: Tradingview

Een vertraging komt vaker voor

Dit is niet de eerste keer dat er een technische vertraging is bij de listing van een cryptomunt op Coinbase Pro. Bij Solana gebeurde hetzelfde. Het heeft toen een aardige tijd geduurd voordat de munt daadwerkelijk toegevoegd werd.

Het is bekend dat een Coinbase-listing een flinke prijs boost geeft. Het “Coinbase-effect” zorgt ​ gemiddeld voor een prijsstijging van 29% in vijf dagen tijd, volgens een rapport van maart van Messari. Dat is veel meer dan een listing op elke andere exchange.

Dit alles verklaart de stijging van 26% van SHIB op de dag van de listing. De prijs steeg van $0,00000723 naar $0,00000912. De koers is nu echter weer teruggezakt tot $0,00000760.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten