Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu gaat mogelijk samenwerken met Newegg

De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu (SHIB) tweette een ei-emoji, wat speculeert dat er een samenwerking kan komen met Amerikaanse Newegg.


Mogelijke samenwerking met Newegg

Shiba Inu (SHIB), een op Dogecoin geïnspireerde gedecentraliseerde crypto valuta, bevindt zich momenteel in een neerwaartse spiraal. Dit doet het samen met de gehele crypto wereld. Dit komt door de Omikron variant van het COVID-19-virus wat een groot risicoloos sentiment over de hele wereld ontketent.

Echter kregen de Shiba Inu bulls net een sprankje hoop. De hoofdontwikkelaar van het project, Shytoshi Kusama, heeft namelijk een tweet gelanceerd met een ei-emoji en hashtag ‘friendshib’.

Dit heeft aanleiding gegeven tot speculaties over een mogelijke samenwerking tussen Shiba Inu en Newegg. Newegg is een Amerikaanse online retailer van onder meer computer hardware en consumentenelektronica. Newegg staat op de 90e plaats staat in een wereldwijde tabel van retailers. Het bedrijf heeft een omzet van meer dan $2,7 miljard volgens een tabel van Forbes. Hoewel dit tot nu toe slechts om speculatie gaat, versterkt de realisatie ervan momenteel de groei van Shiba Inu.

Sinds vorige week konden Shiba Inu-houders een auto konden kopen met hun SHIB-tokens in de Vegas Auto Gallery. Daarnaast is AMC Entertainment sinds het begin van november van plan om Dogecoin te accepteren. Bovendien wil het een groot aantal andere crypto valuta’s accepteren, waaronder het SHIB token. Die regeling werd vorige week afgerond toen Adam Aron, de CEO van AMC, tweette dat zijn bedrijf Shiba Inu’s SHIB token binnen vier maanden zou integreren met zijn betalingssysteem.


Omikron variant slecht nieuws voor de cryptowereld

De SHIB coin van Shiba Inu is de afgelopen maand dramatisch in prijs gedaald. De SHIB token wordt momenteel verhandeld op $0,00003836. Dit was ongeveer dezelfde prijs die het had in eind oktober voordat de token steeg en een nieuw record bereikte van $0,00008845. Ten opzichte van toen is het SHIB-token 56,63 procent gedaald. Interessant is dat deze neerwaartse druk van Shiba Inu samenvalt met een groot risicoloos sentiment die de hele crypto wereld beïnvloedt. De Bitcoin is ook met meer dan 20 procent gedaald.

Als de Omikron variant aan kracht wint, zou dit het renteverhogingstraject van de Amerikaanse Federal Reserve drastisch veranderen. Dit wat zou leiden tot lagere rente op staatsobligaties en een gunstiger klimaat voor lange termijn groeiaandelen. Dit zou ook bevorderlijk moeten zijn voor de crypto wereld.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten