Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Shiba Inu gaat unieke cold wallet lanceren

In een recente melding op de Shibarium Discord-server wordt gesuggereerd dat de aanstaande Shiba Inu cold wallet zou kunnen beschikken over boeiende technologie en zeer een unieke vormgeving.

Het Shiba Inu-ecosysteem toont aanzienlijke groeimogelijkheden door de integratie van diverse vernieuwende technologieën om de functionaliteit te versterken. De nieuwste ontwikkeling geeft aan dat de gemeenschap binnenkort getuige kan zijn van de lancering van een op maat gemaakte cold wallet die expliciet is ontworpen voor Shiba Inu. Dit werd onlangs onthuld in de Shibarium Discord-server.

Een unieke cold wallet voor het Shiba Inu ecosysteem

Volgens de aankondiging zou het team van SHIB een Ask Me Anything (AMA)-sessies met crypto beurs Huobi, en Certik, een toonaangevend blockchain- en smart contract-beveiligingsbedrijf gehad hebben. Dit wijst op een mogelijke samenwerking tussen de partijen.

Dit betekent dus dat de Shiba Inu-ontwikkelaars van plan zijn om met deze partijen samen te werken om een specifieke cold wallet te introduceren die zich richt op het Shiba Inu-ecosysteem. Naar verwachting zal de cold wallet uitgerust zijn met geavanceerde technologie en een aantrekkelijk design.

De bekendmaking heeft veel opwinding veroorzaakt binnen de Shiba Inu-gemeenschap. Lucie, een vooraanstaand lid van de community, plaatste een bericht op Twitter om deze ontwikkeling te verspreiden.

Informatie over de voortgang van het project is op dit moment echter beperkt. Uit de aankondiging blijkt dat de betrokken partijen nog bezig zijn met het beoordelen van de haalbaarheid van een samenwerking. Daardoor is er nog geen concrete lanceringsdatum bekendgemaakt en zijn de details over de functies van de portemonnee op het moment van schrijven nog onbekend.

Waarom een Shiba Inu cold wallet belangrijk is

De uitrol van een een op maat gemaakte Shiba Inu cold wallet zal de SHIB-infrastructuur aanzienlijk versterken. Een cold wallet is een digitale wallet specifiek bedoeld voor het offline opslaan van cryptocurrencies. Het wordt vaak gezien als een veilige en betrouwbare keuze voor het bewaren van activa gedurende langere tijd, omdat het de kans op cyberdreigingen verkleint.

De crypto gemeenschap heeft consistent het belang onderstreept van het bewaren van iemands activa in cold wallets, gezien de toenemende frequentie van gerichte hacks binnen de crypto-sector.

Gezien deze groeiende bezorgdheid over veiligheid, is een op maat gemaakte cold wallet voor het Shiba Inu-ecosysteem een cruciaal instrument geworden voor langetermijninvesteerders. Het project behoort nu tot de lijst van toekomstige initiatieven waar de gemeenschap naar uitkijkt, waaronder Shibarium, ShibaSwap 2.0 en SHIB: The Metaverse.

Shiba Inu nieuws

Dit is hoe Shiba Inu zich onderscheidt van andere memecoins
Shiba Inu (SHIB) onder druk: Grote weerstand en verkoopdruk belemmeren herstel
Zal de Shiba Inu koers binnenkort stijgen? On-chain data toont gemengde signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen