Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Shiba Inu: Hoeveel kun je verdienen met $1.000 als SHIB terugkeert naar zijn All-Time High?

Shiba Inu is nog ver verwijderd van zijn hoogste punt ooit, maar als het dit terugwint, hoeveel kan je dan verdienen met een inleg van $1.000?

Aanhoudend bullish momentum

Shiba Inu (SHIB) heeft onlangs het gebied van $0,00001 opnieuw getest. Dit gebeurt te midden van een aanhoudend bullish momentum. De recente run heeft vertrouwen gewekt, waarbij SHIB in staat is een mogelijke herovering van de all-time high. Hoeveel kan een belegger verdienen met $1.000 als dit werkelijkheid zou gaan worden?

Deze speculaties zijn de nieuwste projecties onder marktwatchers te midden van een groeiend vertrouwen in Shiba Inu. SHIB handelt momenteel 88,82% lager dan het hoogste punt ooit van $0,00008845. Sinds oktober 2021 heeft SHIB dit niveau niet meer bereikt.

Om dit niveau opnieuw te bereiken moet de munt met 793% stijgen ten opzichte van de huidige prijs. Hoewel de waarschijnlijkheid van deze rally klein blijft, hebben experts uit de sector de mogelijkheid niet verworpen.

Deze realiteit heeft het vertrouwen aangewakkerd bij beleggers die een prijsstijging verwachten. De aanstaande lancering van het Shibarium-mainnet en andere ecosysteemontwikkelingen, zoals het Self-Sovereign Identity (SSI)-project, hebben dit vertrouwen vergroot.

Met $1.000 kun je tegen de huidige prijs ongeveer 100 miljoen SHIB kopen. Als Shiba Inu de $0,00008845 kan halen, zou de waarde van deze tokens omhoogschieten naar maar liefst $8.934.

Kan Shiba Inu zijn all-time high terugveroveren

Hoewel het vooruitzicht om iemands investering te zien appreciëren duidelijke opwinding teweegbrengt, is het essentieel op te merken dat een dergelijke rally niet gegarandeerd is. Shiba Inu is 12.068.043% gestegen ten opzichte van zijn laagste prijs ooit.

Prestaties uit het verleden zijn echter geen garantie voor toekomstige prijsbewegingen. Als gevolg hiervan moeten beleggers voorzichtig zijn met investeringen in SHIB en andere crypto munten.

Het doel van Shiba Inu om de hoogste prijs aller tijden terug te winnen, hangt af van haar vermogen om de aanhoudende bearmarkt te doorstaan en te profiteren van de aanstaande bullmarkt. De munt vertoont al tekenen van een opleving en heeft onlangs de zone van de $0,00001 opnieuw getest.

SHIB handelt momenteel tegen een prijs van $0,00000990, een stijging van meer dan 2% vandaag.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu en Shibarium: Hoe presteren ze? Een diepgaande analyse
Shiba Inu’s Token Burn: 130 Miljoen SHIB Vernietigd in 24 Uur
Shiba Inu’s Shibarium in de problemen na totale ineenstorting van activiteit
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Kan je nog miljonair worden van Shiba Inu?
Shiba Inu’s Shibarium in de problemen na totale ineenstorting van activiteit