Shiba inu Nieuws

Shiba Inu in top 10 meest populaire crypto onder de grootste Ethereum whales

Shiba Inu, de memecoin die vooral concurreert met Dogecoin, is er opnieuw in geslaagd om de top 10 van meest verhandelde tokens van de 100 grootste Ethereum whales te komen. Dit blijkt uit een bericht van WhaleStats, een analyseplatform dat zich vooral focust op het gedrag van whales.

645 miljoen dollar

Tegen de huidige koersen bezitten de 100 whales in kwestie voor ongeveer 645 miljoen dollar aan Shiba Inu. Dat zijn geen kleine bedragen voor een munt die eigenlijk als grap is ontwikkeld. Samen zijn de whales goed voor 51 biljoen Shiba Inu tokens. Alles bij elkaar is Shiba Inu goed voor ongeveer 13,23 procent van de holdings van de 100 grootste Ethereum whales.

Opvallend is dat Shiba Inu van alle risico-tokens de grootste holding van de whales in kwestie is. Ze hebben alleen maar Tether (USDT) en USD Coin (USDC), maar verder is Shiba Inu verreweg de meest populaire munt. Het zou kunnen dat de whales zich voorbereiden op Shibarium, de nieuwe tweede laag op het Shiba Inu netwerk.

Adoptie en populariteit

Dat de adoptie en populariteit van Shiba Inu gestaag doorzet, blijkt ook wel uit de populariteit van het smart contract. Het contract van Shiba Inu staat op plek 7 in de top 10 van meest gebruikte smart contracts door de 5.000 grootste Ethereum whales. In ieder geval onder de grote jongens doet Shiba Inu het dus meer dan goed.

Voor nu is het vooral wachten op Shibarium, waarmee straks smart contracts toegevoegd worden aan Shiba Inu. Dat kan het project echt naar een hoger niveau tillen. Vooralsnog is er echter nog niets bekend over een lanceerdatum en moeten we vooral geduld hebben. Net als de whales die op dit moment massaal voor Shiba Inu lijken te kiezen.

Op het moment van schrijven staat Shiba Inu voor de afgelopen 24 uur op een min van 1,13 procent. Voor de laatste zeven dagen staat het project 6 procent in het rood. Dat brengt de koers op 0,00001243 dollar en de market cap van Shiba Inu op 6,83 miljard dollar.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu valt 10% omlaag vanwege drama rondom Shibarium code
Crypto-whale grijpt 200 miljard Shiba Inu-tokens
Voyager Digital blijft grote aantallen SHIB tokens verkopen
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin hashrate gaat door het dak
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden