Altcoin, Dogecoin, Shiba inu

Shiba Inu investeerders zijn Bang, en dit is de reden

De grootste Shiba Inu wallet ter wereld begint plotseling activiteit te vertonen. De investeerder die $8.000 omzette in $5,7 miljard, is weer actief, zo blijkt uit gegevens van Etherscan.


De grootste SHIB investeerder begint zijn tokens te verschuiven

Voor het eerst sinds april is de investeerder begonnen met het verplaatsen van tokens, wat aanleiding geeft tot bezorgdheid over een immense verkoopdruk.

De miljardair heeft tot nu toe ongeveer 10 biljoen SHIB-tokens ,met een waarde van ongeveer $2,7 miljard overgedragen, aan vier lege adressen. De wallet in kwestie beheert ongeveer 13% van het totale circulerende aanbod van Shiba Inu.

De anonieme investeerder, waarvan de identiteit trouwens misschien achterhaald is, begon in april 2020 met het kopen van SHIB-tokens en wist er in slechts 19 maanden een fortuin ter waarde van meerdere miljarden van te maken. De Shiba Inu koers is sinds april 2020 namelijk met honderden duizenden procenten gestegen.

Vorige week slaagde SHIB er zelfs in om rivaal Dogecoin te overtreffen. De token bereikte op 28 oktober een nieuw record van $0,00008616.

Sommigen dachten dat het grootste SHIB adres ontoegankelijk was. En dat daarom de tokens, ondanks de enorme winsten, onaangeroerd waren gebleven. Recente overdrachten tonen echter aan dat dit zeker niet het geval is en dat maakt SHIB investeerders angstig.

De prijs van Shiba Inu is met 11% gedaald nadat het whale aders weer actief werd.