Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu is de op één na populairste cryptocurrency op Twitter

Shiba Inu blijft ondanks de prijsdaling erg populair op sociale media, ook in november is de SHIB token weer razend populair op Twitter.


Shiba Inu blijft populair

Ondanks het feit dat de prijs van Shiba Inu in november met meer dan 40 procent is gedaald, blijft de memecoin ongekend populair op Twitter. Volgens gegevens van cryptocurrency-analyseplatform CryptoRank is de SHIB token in november de op één na populairste cryptocurrency op Twitter.

Het gaat in totaal om 4,02 miljoen vermeldingen. Bitcoin staat op de eerste plaats met meer dan 10 miljoen vermeldingen. Ethereum is erin geslaagd om 2,7 miljoen vermeldingen te registreren en komt daarmee op de derde plaats.

PancakeSwap en Dogecoin staan ook in de top vijf met respectievelijk 1,86 miljoen en 1,76 miljoen Twitter-vermeldingen.

Opvallend is ook dat het officiële Shiba Inu Twitter-account vanaf begin november meer volgers heeft dan het officiële twitter account van Ethereum.

Hoewel Shiba Inu er niet in slaagt om zijn bullish momentum te herwinnen, blijven steeds meer bedrijven en handelaren de token accepteren. Elektronicaretailer Newegg heeft onlangs zijn plan bevestigd om Shiba Inu toe te voegen als een nieuwe betalingsoptie. Het enige wat nu nog achter blijft is de prijs.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten