Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu is klaar voor een flinke prijsstijging

Shiba Inu (SHIB) heeft in drie weken tijd meer dan 50 procent van zijn marktwaarde verloren, sinds het zijn hoogste punt ooit bereikte eind oktober. Kan SHIB een comeback maken of zal de munt meer waarde verliezen? In dit artikel lees je hoe de op 1 na grootste meme-coin ervoor staat.


Een positieve technische indicator

De Shiba Inu koers daalde vandaag tot een dieptepunt van $0,00004251. Dat betekent dat de munt bijna 55% vaan zijn waarde verloor ten opzichte van zijn hoogste punt ooit van $0,00008854. De koers leek even op te leven, maar de beweging leek weinig kracht te hebben vanwege de zwakke handelsvolumes.

Sommige analisten vertellen dan ook dat het onvermijdelijk is dat de Shiba Inu prijs verder terug zal zakken. “Er lijkt een ’topping-signaal’ te ontstaan en daarmee lijkt de kans op een verdere koersval groot,” zo vertelt een analist genaamd ‘John Wick’.

Toch lijkt een technisch patroon op de grafiek een heel ander beeld te geven. Het lijkt er namelijk op dat er een bull flag aan het ontstaan is op de SHIB grafiek. Het patroon, dat eruit ziet als een naar beneden hellend kanaal, resulteert meestal in een koersstijging (zie grafiek).

Een uitbraak tot boven de bovenste trendlijn van de bull flag, gepaard met een hoog volume, zou ervoor kunnen zorgen dat de SHIB prijs richting de $0,00010000 kan gaan stijgen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten