Dogecoin Nieuws, Regulatie Nieuws, Shiba inu Nieuws

Dogecoin Nieuws, Regulatie Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu kan nu worden uitgegeven bij onder andere GameStop

Het cryptocurrency-betalingsbedrijf Flexa heeft de ondersteuning van Shiba Inu (SHIB) toegevoegd aan zijn platform.


Ongeveer 40.000 aangesloten winkels

Flexa is in de Verenigde Staten (VS) groeiend. Momenteel verwerken ze de betalingen van zo’n 40.000 winkels in de VS. Door de ondersteuning van Shiba Inu kunnen gebruikers hier nu mee betalen bij alle 40.000 aangesloten winkels. Het is een nog groeiende lijst van verkopers, maar omvat ondere andere GameStop, Nordstrom, Lowe’s, Petco, en meer.

Ook de Amerikaanse bioscoopketen ‘Regal Cinemas’ heeft afgelopen maand bekend gemaakt dat het samen met Flexa cryptocurrencies gaat accepteren als betaling voor hun bioskooptickets. Ook Starbucks heeft deelgenomen aan de proefversie van de app, maar ondersteund crypto-betalingen inmiddels niet meer.


Flexa’s Spedn Crypto-Wallet

In 2019 rolde Flexa zijn ‘Spedn Cryptocurrency Wallet’ uit, die de crypto-betalingen faciliteert. Aanvankelijk werden vier (4) crypto’s ondersteund, namelijk Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) en de Gemini Dollar-stablecoin.

Dit aantal ondersteunde crypto’s is nu iets uitgebreid. Afgelopen mei voegde Flexa namelijk ook Dogecoin (DOGE) toe, de originele meme-coin. Ook Shiba Inu (SHIB) is nu toegevoegd.

Het betalingsnetwerk zet cryptocurrencies automatisch om in fiat zoals de euro of de dollar, zodat retailers niet te maken hebben met volatiliteit die gepaard gaat met crypto’s. Zij ontvangen net zoals bij de ’traditionele’ betalingen gewoon direct hun lokale fiat-valuta. Directe betalingen worden gefaciliteerd met behulp van Amp, een ERC-20-token dat fungeert als crowdsourced onderpand. Het is momenteel nog onbekend wat de volgende ondersteunde crypto bij Flexa zal gaan zijn.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten