SHIB
Shiba inu

Shiba Inu koers kan spoedig met 23% stijgen & Nederlanders krijgen gratis 20 euro

Eind februari maakte Shiba Inu (SHIB) een indrukwekkende sprong en steeg de koers met bijna 400%. Uit gegevens van het blockchain analyseplatform IntoTheBlock blijkt dat vooral kortetermijninvesteerders in die periode aanzienlijke hoeveelheden tokens hebben opgekocht. In de afgelopen 30 dagen is hun bezit aanzienlijk uitgebreid, met een toename van maar liefst 64 biljoen SHIB.

Deze aanzienlijke toestroom van kortetermijnkapitaal leidde aanvankelijk tot een prijsstijging naar een lokaal hoogtepunt van ongeveer $0,000044. Echter, deze snelle stijging werd gevolgd door een forse daling van bijna 50% in de prijs, voornamelijk veroorzaakt door verkoopdruk vanuit de kortetermijninvesteerders.

Na deze correctie lijkt SHIB zich deze week te herstellen, met een prijsstijging van 19% in de afgelopen zeven dagen. Dit wijst mogelijk op een positieve trend voor de munt in de nabije toekomst.

Shiba Inu koers kan met 23% stijgen

Analisten hebben een optimistische kijk op de toekomst van Shiba Inu (SHIB), voornamelijk door de positieve signalen van de Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicator. Deze indicator, bekend om het betrouwbaar voorspellen van korte termijn prijstrends, geeft momenteel een bullish signaal.

De huidige koers van SHIB bevindt zich op een cruciaal ondersteuningsniveau van $0,000030. Er wordt verwacht dat als SHIB dit niveau kan behouden, de koers spoedig zal stijgen. Deze verwachting wordt niet alleen ondersteund door de MACD-indicator maar ook door andere technische analyses, waaronder de Relative Strength Index (RSI) en de Commodity Channel Index (CCI), die allemaal wijzen op een gunstige korte termijn beweging.

Op basis van deze analyses verwachten analisten een snelle stijging van de SHIB-koers tot $0,000037, wat een toename van 23% zou vertegenwoordigen ten opzichte van de huidige koers.

Nog 4 dagen: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 4 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten