Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?

Als we de analisten van BeInCrypto mogen geloven, dan staat Shiba Inu (SHIB) aan de vooravond van een gigantische uitbraak. Momenteel is de memecoin namelijk bezig om uit een bullish patroon te breken, dat Shiba Inu tijdelijk richting de maan kan sturen.

Vooralsnog staat Shiba Inu op een redelijk bescheiden winst van 2,73 procent over de afgelopen 24 uur.

Gigantische market cap

Met die stijging komt de SHIB koers op 0,00002863 dollar uit en wat die koers bijzonder maakt, is dat Shiba Inu hiermee een market cap van 16,87 miljard dollar heeft.

Hoeveel geld dat is?

ABN AMRO heeft bijvoorbeeld een market cap van 15,15 miljard dollar. Dat betekent dat Shiba Inu op dit moment meer waard is dan het volledige bedrijf ABN AMRO. Heel eerlijk gezegd gaat dat natuurlijk nergens over.

In principe ligt er fundamenteel niets onder Shiba Inu wat het project waarde geeft en zeker niet een market cap die hoger ligt dan die van ABN AMRO.

Toch is dat het geval en op de meest willekeurige momenten schieten munten als SHIB plotseling weer omhoog. Nu voorspellen de analisten van BeInCrypto echter een stijging op basis van één indicator.

Stijging van 42% voor Shiba Inu?

De indicator in kwestie voor Shiba Inu is een symmetrische driehoek in de dagelijkse grafiek van de memecoin.

Die symmetrische driehoek nadert nu een uitbraakmoment voor Shiba Inu. Als het weet uit te breken, dan kan de munt volgens de analisten van BeInCrypto een koers van 0,00004205 dollar bereiken en dat zou vanaf het huidige niveau een stijging van ongeveer 42 procent opleveren.

Om dat voor elkaar te krijgen is Shiba Inu waarschijnlijk wel afhankelijk van Bitcoin. Wat je meestal ziet is dat alle altcoins in tandem bewegen met de Bitcoin koers.

Stijgt Bitcoin? Dan stijgen altcoins ook en andersom geldt natuurlijk hetzelfde.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’