shiba inu
Shiba inu

Shiba Inu koers mogelijk 250% omhoog in aanloop naar Bitcoin Halving

Volgens de marketing specialist van Shiba Inu bestaat de mogelijkheid dat de koers van deze populaire memecoin aanzienlijk zal stijgen. Via een bericht op social media deelde Lucie haar verwachting dat de koers met wel 250% kan toenemen in de periode voorafgaand aan de Bitcoin (BTC) halving.

Is SHIB klaar voor een gigantische prijsstijging?

Lucie verwacht dat Shiba Inu (SHIB) binnenkort aanzienlijk in waarde zal stijgen. Ze voorspelt dat de koers van deze memecoin kan oplopen tot $0,000088, in aanloop naar de Bitcoin halving. Dit zou neerkomen op een stijging van 250% ten opzichte van de huidige koers. De verwachte prijsstijging zou aanzienlijk zijn en op korte termijn kunnen plaatsvinden, aangezien de Bitcoin halving al binnen 28 dagen verwacht wordt.

Een toename tot $0,000088 zou niet alleen een opmerkelijke waardevermeerdering voor SHIB betekenen, maar ook een nieuwe all-time high markeren. Het huidige hoogterecord van SHIB, dat in oktober 2021 werd vastgesteld, is $0,000086. Ondanks een recente terugval, heeft Shiba Inu een positieve trend doorgemaakt, met een waardestijging van 155% in de afgelopen 40 dagen.

De grote potentie van Shibarium

Lucie heeft recent haar optimisme uitgesproken over Shibarium, het layer-2 netwerk ontworpen voor het Shiba Inu ecosysteem. Ze is van mening dat dit project potentieel heeft om tot de top 5 van meest gebruikte blockchainnetwerken te behoren.

Momenteel trekt Shibarium zo’n 700 dagelijkse gebruikers, wat aanzienlijk minder is dan de piek van 10.000 gebruikers. Om echt te kunnen concurreren met de top 5 blockchainprojecten, zal het netwerk aanzienlijk meer dagelijkse gebruikers moeten aantrekken.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu stijgt 18% en passeert Cardano als 10e grootste cryptomunt
Crypto-analist voorspelt: Shiba Inu klaar voor 60% prijsstijging
ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017