Shiba Inu (SHIB) Coin
Shiba inu

Shiba Inu koers stijgt na update over Shibarium

Shibarium Network, het officiële Twitter account van de Shibarium-blockchain, heeft een update gegeven over de aanstaande lancering van het Shibarium Beta Network. Het geeft aan dat de lancering van de omringende Shibarium Layer-2 blockchain-oplossing van Shiba Inu dichtbij is.

De afgelopen 2 weken hebben Shiba Inu-kernontwikkelaars Shytoshi Kusama en Trophias, en het Shiba Inu-ecosysteem, verschillende hints gegeven over de lancering van de Shibarium-bèta.

Een nieuwe update

Shibarium Network heeft de gemeenschap op 5 januari op de hoogte gebracht van de lancering van het aanstaande Shibarium Beta Network. Dit is de eerste tweet over de Shibarium-blockchain vanaf het officiële Twitter account.

Shibarium is alleen ontwikkeld voor het Shiba Inu-ecosysteem

Shibarium Network bevestigde ook dat de zogenaamde ‘BONE-token’ de enige token blijft dat wordt gebruikt voor het gebruik van het project. Er zijn dus geen andere tokens nodig binnen het ecosysteem.

Bovendien is Shibarium uitsluitend ontwikkeld voor het Shiba Inu-ecosysteem. Andere projecten die beweren geassocieerd te zijn met het Shibarium zijn onjuist.

Ook lijken er in de nabije toekomst nog meer belangrijke updates te komen. Het twitter account schreef namelijk:

Blijf de officiële informatie via onze sociale media in de gaten houden om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste updates die direct van de bron komen.

De ShibArmy merkte ook op dat er een nieuwe “Shibarium-aankondiging” sectie is toegevoegd aan de Shiba Inu-discord. Verschillende SHIB-ontwikkelaars en influencers deelden deze aankondiging via Twitter.

Prijs van SHIB en BONE stijgen

De aankondiging over Shibarium is goed nieuws voor zowel de Shiba Inu koers als de BONE koers. De prijs van 1 SHIB ligt momenteel op de $0,00000872, wat betekent dat de munt meer dan 5 procent is gestegen in de afgelopen 24 uur. Ook het handelsvolume is enorm gestegen door het goede nieuws.

Ondertussen is de BONE-token van Shibarium zelfs met 20% gestegen in de afgelopen 24 uur. De BONE-prijs ligt momenteel op de $1,10.

Shiba Inu nieuws

Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving