Dogecoin, Shiba
Shiba inu

Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay

Het Shiba Inu (SHIB) netwerk heeft een belangrijke samenwerking aangekondigd met het crypto betalingsplatform MoonPay. Dankzij deze samenwerking is het nu mogelijk om via PayPal, een geïntegreerd betaalsysteem, de populaire memecoin Shiba Inu te kopen.

Dit opent de deuren voor miljoenen gebruikers om toegang te krijgen tot het Shiba Inu ecosysteem via het bekende Amerikaanse betaalplatform.

Via het officiële social media account op platform X heeft MoonPay recent de details van hun samenwerking met PayPal onthuld. Zij beschrijven de nieuwe integratie, die door MoonPay zelf als ‘revolutionair’ wordt bestempeld, waarmee gebruikers in de Verenigde Staten nu via PayPal crypto transacties kunnen uitvoeren. Met meer dan 329 miljoen actieve gebruikers biedt PayPal een enorm potentieel voor de toegankelijkheid en verspreiding van cryptocurrencies zoals SHIB.

SHIB in PayPal

Hoe kun je nu precies Shiba Inu kopen en gebruiken via PayPal? De samenwerking tussen het Amerikaanse betaalplatform PayPal en MoonPay maakt dit mogelijk. Gebruikers met een PayPal-account kunnen direct in hun applicatie hun saldo aanvullen met verschillende cryptocurrencies, waaronder SHIB, naast traditionele valuta zoals euro’s en dollars.

Shiba Inu is slechts één van de vele cryptocurrencies die beschikbaar zijn via MoonPay. Het platform biedt meer dan 110 verschillende cryptocurrencies aan, inclusief prominente namen als Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Solana (SOL). Hoewel deze functionaliteit momenteel beperkt is tot de Verenigde Staten, zijn er plannen om de crypto betalingsmogelijkheden uit te breiden naar gebruikers buiten de VS.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten