Shiba inu Nieuws

Shiba Inu ontwikkelaar: Shibarium wordt spoedig gelanceerd

Er is een nieuw bericht gedeeld over het testen van algoritmen vóór de lancering van Shibarium. Shiba Inu-fans kijken rijkhalzend uit naar de lang beloofde release van de bètaversie van het Shibarium Layer 2-protocol. Uit een recent bericht van de hoofdontwikkelaar van SHIB blijkt intussen dat het team druk bezig is met de voorbereidingen voor de lancering. Hij verklaarde ook dat “alles volgens schema verloopt”.

Shibarium zal spoedig worden gelanceerd

Lucie Sasinkova, lid van de SHIB-community. heeft onlangs op Twitter een screenshot gepost van een bericht dat gepost was door Shiba Inu hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama. De afbeelding toont aan dat de voorbereidingen voor de uitrol van Shibarium-bèta nu in volle gang zijn, aangezien hij het algoritme al heeft getest. Lucie voegde eraan toe dat ze verwacht dat documenten voor het Layer 2-protocol binnenkort worden vrijgegeven.

Shiba Inu koers stijgt met 13 procent

Vandaag is een goede dag voor de meeste crypto beleggers. De koersen van diverse cryptomunten zijn flink gestegen in de afgelopen 24 uur. De prijs van de Bitcoin is met 4,5 procent gestegen en de koers ligt op het moment van schrijven zelfs boven de 24 duizend dollar. De Shiba Inu coin heeft een nog veel grotere winst geboekt. Deze cryptomunt is in de afgelopen 24 uur met maar liefst 13 procent gestegen. Beleggers zijn enthousiast over deze ontwikkelingen en de verwachting is dat de koers nog verder stijgt.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu valt 10% omlaag vanwege drama rondom Shibarium code
Crypto-whale grijpt 200 miljard Shiba Inu-tokens
Voyager Digital blijft grote aantallen SHIB tokens verkopen
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP koers van 589 dollar in aantocht?
Bitcoin koers van 1,5 miljoen dollar in aantocht?
Komende woensdag wordt cruciaal voor Bitcoin