Shiba Inu (SHIBA)
Shiba Inu

Shiba Inu ontwikkelaar Shytoshi Kusama hint naar ShibaSwap 2.0

In een recent bericht op Telegram hint Shytoshi Kusama, de projectleider van Shiba Inu, naar de aankomende release van ShibaSwap 2.0 met de tekst: “Negeer alles wat dit tegenspreekt.”

De aankondiging zorgde meteen voor enthousiasme rondom de Shiba Inu (SHIB) token, omdat de gemeenschap uiteraard gretig wacht op nieuwe verbeteringen en toevoegingen aan het platform.

Wat is ShibaSwap?

ShibaSwap is een decentraal beursplatform (DEX) die het voor gebruikers mogelijk maakt om te handelen in verschillende cryptocurrency’s. De beurs focus daarbij primair op tokens uit het ecosysteem van Shiba Inu, te weten de SHIB, LEASH en BONE tokens.

Het platform lanceerde initieel in juli 2021 en is sindsdien behoorlijk populair geworden in de DeFi-wereld. Dat komt vooral door de gebruiksvriendelijke interface en unieke features zoals liquiditeitsprovisie en staking.

Door de manier waarop de DEX is ontworpen heeft het snel een bak gebruikers naar zich toe weten te trekken. Binnenkort komt er dus een nieuwe update uit voor de populaire decentrale beurs van Shiba Inu en kunnen we ShibaSwap 2.0 verwachten.

Zijn er al details bekend?

Jammer genoeg zijn er op dit moment nog weinig tot geen details bekend over ShibaSwap 2.0 en weten we dus niet wat we aan verbeteringen kunnen verwachten voor het protocol. De gemeenschap verwacht dat de upgrade een flinke hoeveelheid verbeteringen en innovatie brengt.

Denk bijvoorbeeld aan een verbetering van de beveiliging, snellere transactietijden en een toename van het aantal tokens dat de decentrale beurs ondersteunt.

Behalve de komst van ShibaSwap 2.0 zijn er voor Shiba Inu behoorlijk wat verbeteringen gekomen de afgelopen maanden. Denk bijvoorbeeld aan de release van de betaversie van Shibarium, de Layer-2 van Shiba Inu.

Op Shibarium is het mogelijk om snellere transacties te doen, goedkoper transacties in te schieten en natuurlijk om zaken als smart contracts te gebruiken op Shiba Inu, wat het project in theorie naar een hoger niveau tilt.

Shiba Inu nieuws

Wat is er aan de hand? Whales halen miljoenen aan SHIB en DOGE van exchange
Nieuwe Shiba Inu game kan boost geven aan SHIB en BONE
Shiba Inu marketing manager: Dit zijn de voor- en nadelen van een SHIB spot ETF
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen