Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws, Solana Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws, Solana Nieuws

Shiba Inu-ontwikkelaars en CoinMarketCap gaan samenwerken

CoinMarketCap is begonnen samen te werken met het Shiba Inu (SHIB)-team om problemen met zogenoemde ‘wormhole’-adressen op te lossen.


De samenwerking moet “wormhole”-adressen oplossen

Het officiële Twitter-account van Shiba Inu heeft een update gegeven over het CoinMarketCap-incident. CoinMarketCap heeft namelijk contact opgenomen met de ontwikkelaars van Shiba Inu om recente problemen met betrekking tot “wormhole”-adressen op te lossen. 

De Shiba Inu-gemeenschap vestigde onlangs de aandacht op drie nep-smart-contracts op Binance Smart Chain, Terra en Solana. Het team heeft verduidelijkt dat elk niet-Ethereum (ETH)-adres in feite ongeldig is, aangezien SHIB een ERC-20-token is. Tokens die naar adressen op andere chains worden verzonden, zouden voor altijd verloren gaan.

Later gaf CoinMarketCap snel een verklaring af. Hierin werd verduidelijkt dat dit eigenlijk wormhole-bruggen zijn voor cross-chain-transacties met ingepakte versies van het token. Daarom zijn de betreffende adressen niet kwaadaardig en zijn ze eigenlijk bedoeld om de gebruikerservaring te verbeteren.

Het Shiba Inu-team heeft het belang van interoperabiliteit erkend. Ook beweert het echter dat er “fundamentele grenzen” zijn aan het beveiligingsniveau dat door dergelijke bruggen wordt geboden.


Wil jij Shiba Inu (SHIB) verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Bezorgdheid vanuit de community

In navolging van de bezorgdheid van de wereldwijde community, bekritiseerden ontwikkelaars CoinMarketCap ook voor het nemen van beslissingen over het token op een “gecentraliseerde” manier. Ook kwamen ze terug pop zijn beschuldigingen van het vermelden van valse smart contractadressen.

Kort ervoor had de Shiba-gemeenschap kritiek op CoinMarketCap voor het onjuist weergeven van het circulerende aanbod van de cryptocurrency.

CoinMarketCap blijft de meest bezochte cryptocurrency-gerelateerde website. Vorige maand trok het 294 miljoen bezoeken, volgens gegevens van SimilarWeb. Het werd begin 2020 overgenomen door crypto-exchange Binance.

Eind december kondigde CoinMarketCap aan dat Shiba Inu de meest bekeken cryptocurrency van 2021 was en Bitcoin en Dogecoin overtrof. 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten