Shiba_PersB
Shiba inu

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan

Het Shiba Inu (SHIB) ecosysteem is continu in ontwikkeling. Dat blijkt uit weer een nieuwe aankondiging van SHIB ontwikkelaars op social media platform X. Daarin kondigen ze aan dat het Shibarium-netwerk, de layer-2-oplossing binnen het Shiba Inu ecosysteem, op 2 mei een hard fork zal ondergaan.

Deze upgrade moet het mogelijk maken om Shibarium op te schalen en miljoenen gebruikers te ondersteunen.

Shibarium Hard Fork: Voorbereiding op schaalvergroting

De hard fork die gepland staat voor 2 mei brengt extra optimalisaties met zich mee. De ontwikkelaars beloven dat deze update de gebruikerservaring op Shibarium zal verbeteren en het platform voorbereidt op toekomstige groei.

Het SHIB-team streeft ernaar dat het Shiba Inu-ecosysteem tot wel een miljard gebruikers kan ondersteunen, wat betekent dat het platform niet alleen een hoog transactievolume moet aankunnen, maar dit ook snel en kosteneffectief moet verwerken. Dit vereist aanzienlijke verbeteringen aan het Shibarium-platform en kan een grote impact hebben op de SHIB-koers in de toekomst.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten