Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws, Solana Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws, Solana Nieuws

Shiba Inu petitie op Robinhood krijgt 500K stemmen, komt er een notering?

Shiba Inu-investeerders voeren de druk op bij het handelsplatform Robinhood, nadat een petitie om SHIB op het platform te plaatsen vandaag 500.000 handtekeningen bereikte.


SHIB-petitie bereikt een half miljoen

De petitie van Change.org kreeg 200.000 handtekeningen erbij in minder dan twee weken nadat het op 24 oktober een mijlpaal van 300.000 handtekeningen bereikte.

Voordat de half miljoen werd bereikt, vertelde Change.org dat de Shiba Inu-petitie nu tot de top 50 van grootste petities ooit in Engeland behoorde. De volgende mijlpaal is 1.000.000 supporters.

De Robinhood-petitie werd voor het eerst gelanceerd in mei 2021 door Shiba-enthousiasteling Tristan Luke. Toen de petitie de 500.000 handtekeningen naderde, zei Luke:

“Ik denk dat de anticipatie net zo waardevol is gebleken als een notering. Het overweldigende succes van deze petitie laat de wereld zien hoe sterk deze token is. Het heeft mensen bij elkaar gebracht. De beste vriend van de mens, zo lijkt het.”

SHIB domineert momenteel de crypto-sectie van Change.org. Er zijn verschillende petities die exchanges vragen om SHIB te steunen. Daarnaast hebben ook drie Shiba-petities voor Amazon-ondersteuning 180.000 supporters bereikt.

Dus, na het verkrijgen van een halfmiljoen stemmen, zal Robinhood luisteren?


Gaat Robinhood SHIB noteren?

Robinhood heeft zijn lippen stijf op elkaar gehouden over zijn aanstaande cryptocurrency-aanbod.

Echter, een recente rapport onthulde dat het crypto-product van het bedrijf slechts $51 miljoen opbracht. Dit is een lager bedrag in vergelijking met zijn tweede kwartaal-inkomsten. Aangezien Robinhood in het verleden heel veel geld heeft verdiend met Dogecoin lijkt de kans dus zeker aanwezig dat ze ook Shiba Inu gaan toevoegen.

Er is natuurlijk geen garantie dat dit onmiddellijk zal gebeuren. Projecten als Cardano, Solana en Polkadot hebben momenteel hogere marktkapitalisaties dan SHIB. Het zou dus ook kunnen dat deze eerst toegevoegd zullen gaan worden.

Afgezien van Robinhood, zou SHIB eigenlijk ook op crypto exchange Kraken toegevoegd worden. Eerder deze week tweette de exchange dat het Shiba Inu toe zou gaan voegen als het 2000 likes zou bereiken. Echter, na 80.000 likes, heeft Kraken de token nog steeds niet toegevoegd. In plaats daarvan tweette het het volgende:

Dit soort noteringen, die Shiba toegankelijk maken voor een breder scala aan investeerders, worden gepusht door huidige SHIB-investeerders. Zij denken namelijk dat het de prijs van SHIB omhoog kan helpen schieten.

De SHIB prijs is eerder deze week met meer dan 50% gedaald vanaf zijn hoogste punt ooit. Sinds het bereiken van een dieptepunt van $0.00004450 is de koers echter weer aan het stijgen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 SHIB token rond de $0.00005965.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten