Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu (SHIB) nadert ondersteuning na crash van 50%

Na een crash van 50% heeft Shiba Inu het eerste potentiële ondersteuningsgebied bereikt. Komt er een bounce, of zakt SHIB verder weg?


Een zeer belangrijk ondersteuningsniveau

Op 28 oktober bereikte de SHIB prijs een hoogtepunt van $0,00008854. Sindsdien is de prijs echter ineengezakt. Op 4 november bereikte de token zelfs een dieptepunt van $0,00004312 Dat betekent dat de prijs met 52% is gedaald vanaf zijn hoogste punt ooit.

Tijdens het bereiken van zijn ATH was er een bearish divergence te spotten op de RSI. Dit gebeurt wanneer de prijs een higher high noteert, maar de indicator een lower high noteert. Hieraan was te zien dat de prijsstijging niet gepaard ging met een toename van momentum.

Voor nu lijkt het dichtstbijzijnde ondersteuningsgebied te liggen op $0.00003500. Dit is de vorige all-time high, die begin oktober als weerstand fungeerde. Handelaren lijken te verwachten dat dit niveau dit keer als ondersteuning zal fungeren.


Komt er een bounce voor SHIB?

Cryptocurrency-handelaar @IncomeSharks tweette een SHIB-grafiek, waarin stond dat het token is afgenomen en bijna kapot gaat.

Crypto trader ‘IncomeSharks’ wijst ook op de zes-uurgrafiek. Hij vertelt dat SHIB uit een symmetrische driehoek is gebroken wat de koersval heeft veroorzaakt. Ook laat zijn grafiek zien dat het ondersteuningsgebied van $0.00003500 extreem belangrijk is, vanwege een samenloop van factoren.

SHIB symm triangle – Bron: Tradingview

Behalve dat het een horizontaal gebied is, valt het ook samen met een stijgende ondersteuningslijnn en is het het 0,786 Fib retracement steunniveau. Daarom, als SHIB op dat niveau komt, lijkt een bounce zeer waarschijnlijk.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten