Shiba inu Nieuws

Shiba Inu populair bij crypto exchanges in India

Indiase handelaren zijn amper geïnteresseerd in Bitcoin en Ethereum, maar kopen in plaats daarvan massaal de populaire meme-coin Shiba Inu (SHIB). SHIB is het meest verhandelde token op de grootste crypto beurzen van India, waaronder Zebpay, WazirX en CoinDCX.

Waarom kopen Indiërs SHIB?

Uit gegevens van Nomics blijkt dat SHIB goed is voor 9 procent van het totale handelsvolume in India. SHIB-handelaren op Zebpay, die India willen verlaten vanwege de strenge belastingregels, hebben sinds het begin van het jaar bijna $120 miljoen verhandeld in crypto.

Handelaren hebben in de afgelopen tien maanden meer dan $970 miljoen verplaatst. De andere grote beurs van India, CoinDCX, ziet dat SHIB goed is voor meer dan 5% van het totale handelsvolume.

Een van de redenen waarom SHIB veel activiteit ziet, is dat er een grote SHIB-community is in het land. Beleggers hebben zelfs tijdens de COVID-pandemie veel winst gemaakt met Shiba Inu tokens. Ze hopen dat dit zich in de toekomst zal voortzetten.

Ondanks de zware belasting op crypto, ziet India de afgelopen weken een piek in crypto activiteit. Het aantal aanmeldingen van gebruikers is met 45% gestegen. Analisten zeggen dat de verzwakkende roepie en de slecht presterende aandelenmarkten investeerders naar Bitcoin hebben geduwd.

Het ecosysteem van Shiba Inu groeit

SHIB heeft de afgelopen weken verschillende ontwikkelingen doorgemaakt, waaronder vermeldingen op bekende exchanges. BitMEX onthulde op 10 oktober dat het zes nieuwe cryptocurrencies zou vermelden, waaronder SHIB.

Het team werkt ook aan een Shibarium Layer-2-oplossing, hoewel er geen specifieke datum is gegeven met betrekking tot de implementatie ervan. De openbare bèta wordt binnenkort verwacht, maar ook deze heeft nog geen definitieve datum.

Een andere belangrijke ontwikkeling in het Shiba Inu-ecosysteem is de release van het Shiba Eternity-spel. Dit spel werd uitgebracht op 6 oktober en bereikte de eerste plaats in de categorie kaartspellen op de App Store.

Shiba Inu nieuws

American Air en Air Canada accepteren Shiba Inu als betaalmiddel
Mysterieuze wallet verbrandt 52 miljoen Shiba Inu
20 procent van de reserves van Crypto.com bestaan uit Shiba Inu
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten