Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu prijs schiet omhoog met 22 procent

De Shiba Inu prijs is in de afgelopen 24 uur met meer dan 22 procent gestegen. Hiermee is SHIB één van de best presterende cryptomuten van vandaag. De SHIB koers is al met meer dan 70% hersteld van zijn dieptepunt in van $0.00001704 die midden januari werd bereikt.


De prijs en het handelsvolume van SHIB vliegen omhoog

Niet alleen de prijs, maar ook het handelsvolume is flink toegenomen. Het 24-uurs volume is namelijk met 340% gestegen naar 2,8 miljard dollar. SHIB is daarmee de op 5 na meest verhandelde cryptomunt van vandaag.

Door de recente prijsstijging is Shiba Inu geklommen naar de 14e plaats qua marktkapitalisatie, waarmee het Polygon (MATIC) voor blijft. Hoewel de recente prijsstijging dus indrukwekkend is, staat SHIB nog altijd 67% lager dan zijn All Time High, die eind oktober werd behaald.

SHIB 4 uur per candle – Bron: Tradingview

Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Altcoins profiteren van goede prestaties Bitcoin

Bitcoin blijft ook goed presteren. De grootste cryptomut ter wereld piekte zelfs even tot $43.000. Dat betekent dat BTC ook al met 30% is hersteld vanaf zijn recente dieptepunt van $32.950. Wel staat de Bitcoin koers ook nog altijd 38% lager dan zijn All Time High van $69.000.

De goede prestaties van de Bitcoin hebben een positieve invloed gehad op de altcoin markt. Bijna alle altcoin koersen zijn namelijk explosief gestegen de afgelopen week. Ripple is naast SHIB een positieve uitschieter vandaag.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten