Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu prijs stijgt in één week tijd met 58 procent

De Shiba Inu prijs is de afgelopen week met meer dan 58 procent gestegen. Dit nadat het team aan heeft gekondigd dat het een eigen virtuele land gaat lanceren.


Shiba Inu betreed de Metaverse

Dinsdag zeiden de ontwikkelaars van Shiba Inu dat ze binnenkort een metaverse project genaamd ‘Shiba Lands’ zullen lanceren. Het land is dan klaar voor verkoop en veiling. De metaverse is een virtuele wereld waar mensen met elkaar kunnen communiceren via 3D avatars.

Degenen die de lancering van Shiba Lands mee willen maken kunnen dit doen door Doge Killer (LEASH) te kopen en vast te houden. Dit is een token die is gemaakt door de ontwikkelaars achter Shiba Inu.

Geïnteresseerde investeerders krijgen een plaats in de wachtrij van de Shiba Inu-metaverse door Doge Killer-tokens vast te houden, aldus de blogpost. Ze kunnen het virtuele land veroveren met LEASH-tokens wanneer het in de verkoop gaat.

“Over het algemeen ligt onze focus niet alleen op het ontwrichten van de Metaverse-industrie, maar ook op vele industrieën in en buiten de cryptowereld”, staat in de blogpost.

“Onze Metaverse dient als een anker in ons ecosysteem. Dit omdat we nog meer nut, projecten en voordelen toevoegen voor onze geliefde ShibArmy, de beste crypto-gemeenschap die er is.”


Wil jij SHIB verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


SHIB en Doge Killer prijs stijgen

De Shiba Inu prijs is, vanwege de herstellende cryptomarkt en zijn stap richting de Metaverse in een week tijd met meer dan 58% gestegen. Door deze goede prestaties komt SHIB steeds dichter bij de marktkapitalisatie van Dogecoin. Wellicht dat het volgende week wel weer gekroond wordt als de grootste meme-token ter wereld.

SHIB grafiek 4 uur per candle – Bron: Tradingview

De prijs van de Doge Killer (LEASH) token is trouwens nog harder gestegen. Die is in 7 dagen tijd namelijk met meer dan 130% gestegen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten