Shiba inu token
Shiba inu

Shiba Inu (SHIB) en Shibarium Bereiken twee Cruciale Mijlpalen

Shiba Inu, ‘s werelds op één na grootste memecoin, heeft onlangs twee opmerkelijke prestaties neergezet die de cryptowereld op zijn kop hebben gezet. Met de introductie van het baanbrekende blockchain-project Shibarium, zet Shiba Inu nieuwe stappen in het transformeren van de interactie van gebruikers binnen zijn ecosysteem.

Shiba Inu breekt records

De Shiba Inu heeft ieders verwachtingen overtroffen door een nieuw record te vestigen in het totaal aantal adressen dat aan SHIB is gekoppeld.

Recente data van IntoTheBlock onthullen een gestage toename van het aantal adressen, dat nu de indrukwekkende mijlpaal van 3,56 miljoen heeft bereikt. Dit illustreert niet alleen de groei, maar ook de groeiende populariteit en acceptatie van Shiba Inu binnen de crypto-gemeenschap.

De introductie van de nieuwe Shibarium-blockchain heeft ook bijgedragen aan de aantrekkingskracht, met een aanzienlijke toestroom van enthousiaste nieuwe gebruikers die graag deel willen uitmaken van het vernieuwende Shiba Inu-ecosysteem. Op 24 augustus alleen al werd er een opvallende piek geregistreerd met meer dan 2.000 nieuwe adressen in slechts één dag.

Lucie, een vooraanstaand lid van het Shiba Inu-team, maakte bekend dat Shibarium officieel actief is, zij het momenteel in een privémodus. Er zijn al samenwerkingen geïnitieerd, waarbij DEXTools, een leidende DeFi-handelsapplicatie, zijn ondersteuning voor de nieuwe blockchain bekendmaakte. Dankzij deze integratie kunnen gebruikers nu handelen in Shibarium-tokens, wat hen meer diversiteit en flexibiliteit biedt in hun handelsopties.

De groei en vooruitgang van Shibarium

De razendsnelle vooruitgang van Shibarium springt direct in het oog. Volgens de meest recente cijfers van Shibariumscan heeft het netwerk al 317.071 transacties gerealiseerd. Naast deze indrukwekkende prestatie heeft ook het aantal actieve wallet-adressen een significante groei ondergaan, met een huidig aantal van 61.917.

Niet alleen het transactievolume, maar ook de productie van blokken op Shibarium is lovenswaardig. Het netwerk heeft een totaal van 310.713 blokken op zijn mainnet, waarbij het de mijlpaal van 300.000 reeds heeft overschreden. Deze blokken worden gegenereerd met een opzienbarende snelheid, gezien de gemiddelde bloktijd slechts vijf seconden is. Dit wijst op een geoptimaliseerde schaalbaarheid en een robuuste infrastructuur van het protocol.

Deze prestaties zijn een duidelijk signaal van de invloed en het potentieel van Shibarium binnen de crypto-gemeenschap. Terwijl Shibarium door gaat met het faciliteren van een aanzienlijk transactievolume en het consequent produceren van nieuwe blokken, vestigt het zich stevig als een toonaangevend Layer 2 blockchain-netwerk.

Als kernonderdeel van het Shiba Inu-ecosysteem draagt Shibarium bij aan het bredere succes en de groei van dit ecosysteem. Het is evident dat, met deze ontwikkelingen en prestaties, Shibarium en het Shiba Inu-ecosysteem een spannende toekomst tegemoet gaan.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC