Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu sluit partnerschap af in de modewereld

De hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, genaamd Shytoshi Kusama, deelde onlangs in een tweet dat Shiba Inu de modewereld betreedt via een samenwerking met Richmond designerwear.


Shiba Inu betreedt de modewereld

Kusama vertelde dat er binnenkort meer details zullen worden onthuld:

”Weer een krachtig partnerschap van SHIB. Deze zal de mode-industrie voor altijd veranderen. Veel meer details volgen!”

Zoals te zien is in de tweet die is gepost op Shiba Inu’s officiële account, gaat de memecoin een samenwerking aan met een hypermodern modemerk. Het lijkt er op dat er een collectie gelanceerd zal worden met een SHIB thema. Ook kunnen we wellicht het Shiba Inu logo verwachten tijdens catwalks.

Volgens de samenwerking kunnen binnenkort 10.000 John Richmond x Shiba Inu NFT’s worden uitgegeven. Daarnaast zullen er presentaties worden georganiseerd door SHIB en John Richmond in Milaan.

Een SHIB-gebruiker merkt op: ”De samenwerking tussen Shiba Inu en John Richmond is aangekondigd op de laatste dag van de Italiaanse modeweek. Vandaag is ook de eerste dag van de Paris Fashion Week. Dit betekent dat SHIB deel gaat uitmaken van de modewereld en een glamoureuze industrie wordt.”


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


SHIB prijs stijgt me 19%

Niet alleen met de wereldwijde acceptatie van de munt gaat het goed. Ook de prijs van de SHIB token stijgt weer. Op het moment van schrijven ligt de prijs rond de $0,00002808. Dat is 19 procent hoger dan een dag geleden. De prijsstijging vindt plaats te midden van een algehele rally van de cryptomarkt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten