Shiba inu Nieuws

Shiba inu Nieuws

Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video

Het Twitter-account van Shiba Inu heeft een mysterieuze video gepost. De video lijkt te hinten naar lijkt een nieuw project. Sommige leden van de gemeenschap suggereerden dat het logo van een van de Ninja Turtles te zien was. Andere gebruikers beweerden dat ze een schatkist zagen.

Mysterieuze video

De teaser is hoogstwaarschijnlijk gerelateerd aan het metaverse-project van Shiba Inu. Het team werkte onlangs samen met The Third Floor (TTF), een van ’s werelds meest bekende visualisatiestudio’s, die heeft gewerkt aan een hele reeks Marvel-films en series. Het bedrijf zal verantwoordelijk zijn voor het definiëren van de virtuele omgevingen van het komende metaverse-project.

Op 20 juli plaatste het Twitter-account van Shiba Inu nog een teaser met palmbomen tijdens een storm. Als reactie op de teaser tweette gameveteraan William Volk dat er “iets” aan zat te komen. Volk, die vice-president technologie was bij het game-bedrijf Activision, trad in november toe tot het Shiba Inu-team als consultant.

Eerder deze maand hintte Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar achter Shiba Inu, ook op een nieuwe stablecoin die deel zal uitmaken van het ecosysteem van de meme-coin. De uitrol ervan zou mogelijk al in 2022 kunnen plaatsvinden.

Kusama onthulde ook dat het project erin was geslaagd nieuwe ontwikkelaars aan boord te krijgen die verantwoordelijk zouden zijn voor het herontwerpen van Shiba Inu’s webportals.

Als reactie op de teaser begonnen veel communityleden te vragen naar Shibarium, maar het blijft onduidelijk wanneer de langverwachte Layer-2-oplossing beschikbaar zal zijn.

Shiba Inu nieuws

Game ontwikkelaars van Shiba Inu verhogen de servercapaciteit van nieuwe game Game ontwikkelaars van Shiba Inu verhogen de servercapaciteit van nieuwe game
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu en Dogecoin schitteren in “het weekend van de memecoins” Shiba Inu en Dogecoin schitteren in “het weekend van de memecoins”
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten