Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Shiba Inu verbrandt 2,3 miljard SHIB in september

Shibburn.com heeft recentelijk de maandelijkse verbrandingscijfers van Shiba Inu bekendgemaakt. Uit hun gegevens blijkt dat de Shiba Inu-community in de laatste maand maar liefst 2,32 miljard SHIB-tokens heeft verplaatst naar specifieke verbrandingsadressen. Deze indrukwekkende actie is uitgevoerd door middel van 426 afzonderlijke transacties.

Vergelijking met vorige maand

Hoewel het aantal op het eerste gezicht groot lijkt, toont het recente rapport aan dat het verbrandingstempo met 59,34% is gedaald ten opzichte van de vorige maand. In die maand vestigde de Shiba Inu-community een record door 5,71 miljard SHIB-tokens te verbranden, verdeeld over 763 transacties.

Koyo Token

Koyo Token (KOY) viel deze maand op door een uitzonderlijk grote hoeveelheid Shiba Inu-tokens te “burnen“. Op 22 september stuurde dit initiatief, gedreven door de gemeenschap, in één keer 191,53 miljoen SHIB-tokens naar een niet-toegankelijke wallet, ook wel de ‘dead wallet’ genoemd.

Sinds de start van hun betrokkenheid op 9 maart 2023 heeft Koyo Token al een indrukwekkende 9,68 miljard SHIB-tokens verbrand, zoals bevestigd door gegevens van Etherscan.io.

Daarnaast hebben liefhebbers van Shiba Inu hun inzet getoond: in enkel de laatste week van september hebben ze 427,87 miljoen SHIB-tokens verbrand, verdeeld over 129 transacties.

Conclusie

De Shiba Inu-community blijft actief tokens ‘burnen’, met Koyo Token als prominente speler in deze inspanning. Ondanks de recente indrukwekkende cijfers van 2,32 miljard verbrande SHIB-tokens deze maand, vertegenwoordigt dit een daling van 59,34% in vergelijking met de vorige maand. Koyo Token’s bijdrage en de toewijding van de community zijn echter onmiskenbaar in het voortdurende verbrandingsproces.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shibarium update: Shiba Inu’s layer-2 netwerk verbetert schaalbaarheid en efficiëntie
Enorme toename in Shiba Inu burn rate: 7 miljoen procent groei
Shiba Inu beleeft opmerkelijke week: 8% stijging en record toename in Whale transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%