Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu was de meest populaire crypto op CoinMarketCap in 2021

Shiba Inu was dit jaar één van de best presterende cryptomunten en dat was terug te zien in de statistieken van CoinMarketCap. Uit data blijkt namelijk dat het de meest bekeken cryptomunt is van 2021.


Shiba Inu is de meest populaire cryptomunt van 2021

Shiba Inu is dus de meest bekeken cryptocurrency op CoinMarketCap dit jaar. De meme token overtreft zelfs de belangrijkste crypto’s ter wereld, waaronder Bitcoin, Ethereum en Dogecoin.

Volgens CoinMarketCap is er meer dan 188 miljoen keer gezocht naar Shiba Inu. Dat is ongeveer 43 miljoen eer meer dan de 145 miljoen views naar Bitcoin dit jaar. Dogecoin stond in 2021 op de derde plaats van de meest bekeken cryptocurrencies met 107 miljoen views, gevolgd door Cardano en Ethereum met respectievelijk 86 miljoen views en 81 miljoen views.

Dat er zo veel gezocht is naar Shiba Inu is opmerkelijk. Zeker omdat de SHIB token pas 15 maanden oud is.

In oktober steeg de SHIB prijs met meer dan 133% in een periode van vier dagen en bereikte een recordhoogte van $0,000088. De enorme prijsstijging van de munt duwde de totale marktkapitalisatie tot boven de $41,5 miljard. Shiba Inu stond toen zelfs even in de top 10 van meest waardevolle tokens.


SHIB blijft ongekend populair

Ondanks dat de prijs al een tijdje is afgekoeld, blijft Shiba Inu enorm populair bij zowel investeerders als bedrijven. Zo wordt de munt nu geaccepteerd bij verschillende sportclubs, bij een van de grootste VR clubs en een enorme reisbranche, genaamd Travala.

Ondertussen toonden gegevens verzameld door het toonaangevende informatiebureau Global Data aan dat de berichten op sociale media over SHIB dit jaar met 16.000% zijn gestegen, waardoor de memecoin het grootste groeipercentage heeft in vergelijking met andere cryptocurrencies.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten